Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Návrhy interiérů. Architekt, projektant.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Nabídka architektonických služeb.

Architektonická a projekční kancelář: - vypracovávání architektonických návrhů a kompletní projekční práce v oblasti administrativních, bytových, obchodních, průmyslových a zdravotnických staveb - návrhy a realizacemi interierů - urbanismus a územní plánování - vedení staveb.

Architektura, návrhy interiérů. Kompletní projektová příprava ve výstavbě, inženýrská činnost, realizace staveb, ekonomické poradenství ve stavebnictví.

Projekční kancelář: -projektová a inženýrská činnost stavební. Služby: -od architoktonické studie, přes projekt, až porealizaci a vyhodnocení stavby.

Architektonický a projektový atelier.

Člen cechu podlahářů, parketářů ČR. Prodej: -parkety, palubky -mozaiky, vlysy -laminát, lamely -OSB* -nivelační zásypy -stěrky -rošty -zateplení -kročejový útlum. Pokládka, broušení, tmelení, leštění, lakování nových, starých podlah. Výroba: -zámků, kování -stavebně truhlářská, tesařská. Montáž: -střešní ...

Nabídka architektonických, projektových a inženýrských prací.

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Služby: - urbanistické a architektonické studie - projekce staveb

Architektonická a projekční kancelář: -filozofický přístup k architektonické tvorbě -projektování bytových a občanských staveb, rodinných domů, průmyslových objektů, interiérů a urbanismu, drobná architektura, novostavby i rekonstrukce, parky, veřejné a obytné stavby -komplexní dodávka všech stupňů projektové dokumentace -inženýring, ...

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Architektonické studie, projektování.

Územní a regionální plány, řešení měst, obcí a krajiny. - projekce

Provádíme kompletní služby v oblasti architektonických, projekčních a urbanistických prací. Zajišťujeme všechny fáze projektu: architektonické a urbanistické studie, dokumentace pro územní řízení a stavební povolení, projednávání projektu s dotčenými úřady a institucemi, územní plány obcí. Navrhujeme interiér bytových i nebytových staveb.

Individuální projekty rodinných domů, projekční činnost: - domy v pasivním standardu s čerpáním dotací, - rekonstrukce domů s využitím dotací na úspory energií, - dřevěné domy, - nízkorozpočtové domy, - bytové domy, - rekonstrukce, - interiéry, - zahrady.