Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Architektonické návrhy, realizace na klíč-interiéry pro: -soukromé byty, rodinné domy -firmy, kanceláře, vstupní prostory, recepce, reprezentační prostory, zasedací místnosti -banky, pojišťovny -obchody -restaurace, vinárny, salonky, herny, hotely, kuchyně, jídelny -zdravotnická zařízení.

Náš pracovní tým se zabývá projekcí pozemních staveb a statikou zejména železobetonových, ale i ocelových a dřevěných konstrukcí. Pracovníci ateliéru mají praxi z práce na prestižních projektech pro renomované architekty. Služby: - stavební projekce - statika staveb - konzultace - studie zateplení - architektura - stavební dozor - ...

Nabídka architektonických a inženýrských služeb. Máme bohaté profesionální zkušenosti s realizacemi nových staveb i rekonstrukcí větších i menších objektů. Bílek Associates: - provádí komplexní projekty včetně všech specializací, interiéru a urbanismu ve všech stupních projektové dokumentace - konzultuje projekty a programy - ...

Nabízíme komplexní zpracování řešení interiérů v rámci developerských i privátních projektů.

Komplexních návrhy a realizace interiérů. Návrhy, výroba, realitace: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - terasy - postele.

Specializace: - architektonické, urbanistické a interiérové projekty - architektonické a objemové studie - dokumentace k územnímu a stavebnímu řízení a realizační dokumentace. Kompletní služby: - přípravy staveb - inženýrské činnosti - zajišťování autorského dozoru během realizace stavby.

Činnost: - realizace interiérů - projektování staveb.

Služby: -zhotovení dokumentace pro realizaci stavby -stavební, technický dozor -příprava, realizace stavby -poradenství ve stavebnictví.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Architektonická kancelář: - architektonické a urbanistické studie - projekty pozemních staveb vč. realizace - projekty rekonstrukcí staveb vč. realizace - projekty interierů a výstav vč. realizace - poradenská činnost při investicích ve stavebnictví - vyhledávání pozemků a realit - inženýrská činnost a zaměření objektů.

Architektonická kancelář. Architekt. Návrhy bytových interiérů a rekonstrukcí objektů.

ATELIER BOTIČ s.r.o. Architektonická a projektová kancelář. Služby: - komplexní předprojektová a projektová příprava veškerých staveb - územně plánovací dokumentace - inženýrské a investorské služby - vedení staveb a projektů - návrhy a realizace interiérů - designerské práce - návrhy výstav a expozic - realitní služby, spojené s ...

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Architektonický ateliér. Navrhování a projektování staveb, územní plánování.

Návrhy interiérů, poradenství Feng Šuej, proměny interiérů, desing, bydlení, styl, přednášky.

Činnost: - realizace staveb - projekce staveb - realizace energetických staveb - architektonická kancelář.

Architektonické a projektové činnosti ve výstavbě.

Ateliér -arch., inter., urbanismus, návrhy zahrad.

GIRLANDA – dekoratérské studio Výroba, úpravy, opravy, prodej -bytový textil, zboží pro bytovou dekoraci -stolní konfekční textilní zboží -textilní galanterie římské, vídeňské, londýnské záclony a rolety Další služby -poradenské služby -aranžerské a návrhářské služby.