Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Komplexních návrhy a realizace interiérů. Návrhy, výroba, realitace: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - terasy - postele.

Specializace: - architektonické, urbanistické a interiérové projekty - architektonické a objemové studie - dokumentace k územnímu a stavebnímu řízení a realizační dokumentace. Kompletní služby: - přípravy staveb - inženýrské činnosti - zajišťování autorského dozoru během realizace stavby.

Činnost: - realizace interiérů - projektování staveb.

Služby: -zhotovení dokumentace pro realizaci stavby -stavební, technický dozor -příprava, realizace stavby -poradenství ve stavebnictví.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Architektonická kancelář: - architektonické a urbanistické studie - projekty pozemních staveb vč. realizace - projekty rekonstrukcí staveb vč. realizace - projekty interierů a výstav vč. realizace - poradenská činnost při investicích ve stavebnictví - vyhledávání pozemků a realit - inženýrská činnost a zaměření objektů.

Architektonická kancelář. Architekt. Návrhy bytových interiérů a rekonstrukcí objektů.

ATELIER BOTIČ s.r.o. Architektonická a projektová kancelář. Služby: - komplexní předprojektová a projektová příprava veškerých staveb - územně plánovací dokumentace - inženýrské a investorské služby - vedení staveb a projektů - návrhy a realizace interiérů - designerské práce - návrhy výstav a expozic - realitní služby, spojené s ...

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Architektonický ateliér. Navrhování a projektování staveb, územní plánování.

Návrhy interiérů, poradenství Feng Šuej, proměny interiérů, desing, bydlení, styl, přednášky.

Činnost: - realizace staveb - projekce staveb - realizace energetických staveb - architektonická kancelář.

Architektonické a projektové činnosti ve výstavbě.

Ateliér -arch., inter., urbanismus, návrhy zahrad.

GIRLANDA – dekoratérské studio Výroba, úpravy, opravy, prodej -bytový textil, zboží pro bytovou dekoraci -stolní konfekční textilní zboží -textilní galanterie římské, vídeňské, londýnské záclony a rolety Další služby -poradenské služby -aranžerské a návrhářské služby.

Služby: - architektura - design - interiéry - stavitelství - projektová činnost - autorský a stavební dozor.

Provádíme kompletní realizace staveb, 3D vizualizace a designérské návrhy interiérů. Zabýváme se realitní a inženýrskou činností.

Firma se zabývá poskytováním architektonických a inženýrských služeb.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...