Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Služby: - architektura - design - interiéry - stavitelství - projektová činnost - autorský a stavební dozor.

Provádíme kompletní realizace staveb, 3D vizualizace a designérské návrhy interiérů. Zabýváme se realitní a inženýrskou činností.

Firma se zabývá poskytováním architektonických a inženýrských služeb.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...

Cílem společnosti je realizace a provoz děl na trhu s energií a dlouhodobě přispívat k lepšímu životnímu prostředí.

Projekce, výroba, realizace: - interiéry - na klíč: - sádrokartonové systémy - podlahové krytiny - veškeré druhy - samonivelační podlahy. Výroba: - atypický nábytek - interiérové prvky a celky - drážkové panely. Rekonstrukce, modernizace.

Ateliér archiSPACE - projektová činnost ve výstavbě - architektonické, designérské služby

Architektonická činnost: -navrhování interiérů -studie rodinných domků.

Služby: - architektonická činnost a příprava projektové dokumentace pro občanské a průmyslové stavby.

Služby: -architektonické -inženýrské

Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Jsme architektonický ateliér zabývající se celým průběhem zakázky od přípravy po realizaci. Především se zaměřujeme na individualní potřeby a nároky klientů.

Služby: - architektonické - inženýrské - projekční.

Obec architektů je nezisková organizace s dobrovolným členstvím. Zprostředkováváme odborné a pracovní kontakty, poskytujeme informace z oboru architektům a veřejnosti. Pořádáme výstavy, přednášky, semináře a další kulturní a společenské události. Vydáváme odborné časopisy a knihy.

Nabízíme návrhy interiérů rezidencí a kanceláří.

Architektonická kancelář. Projekční práce.

Architektonické a inženýrské činnosti. Stavební projekce.

Projektová kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).