Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Návrhy, projektování: -interiéry: -byty, penziony, hotely, bary, obchody, restaurace, kanceláře -design nábytku: -kuchyňské linky, nábytek, solitery. Realizace: -interiéry na klíč. Výroba, stolařství, truhlářství.

Návrhy, projekce a zprostředkování realizace: -interiéry: -prodejny, ordinace, banky, restaurace, bary, kuchyně, kanceláře. Služby: -vybavení interiérů: -typový nebo atypický nábytek včetně doplňků -koberce, žaluzie a osvětlení.

Komplexní řešení pro automobilový průmysl. Konstrukce, design, koncepty, CAD, výkresová dokumentace, akreditovaná zkušebna, výpočty FEM - tuhost, pevnost a životnost, crashtesty, simulace a ochrana chodců. Prototypové i sériové nástroje a kontrolní přípravky. Kovové prototypové díly.

Maloobchod, prodej: - nábytek - návrhy interiérů a jejich realizace - design - poradenství

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Architektonické a inženýrské činnosti.

Architektonické, projektové a inženýrské služby.

Komplexní služby v realizaci interiérových projektů. Architektonické služby. Projekt: - blokové schéma - spaceplanning - dispoziční řešení - interiérová studie - projekt interiéru - vizualizace. Ostatní služby: - koordinace - montáže - doprava - záruční a pozáruční servis - inventarizace, pasportizace - stěhování ...

Projekty, projekce: -všechny stupně jak obytných staveb, tak průmyslových, polyfunkčních či sportovních objektů. Rekonstrukce včetně památkových objektů, půdními vestavbami apod. V oblasti bytové výstavby se věnujeme vývoji modulových systémů. Stále častěji projektované objekty také realizujeme, a to i včetně interiéru.

Jsme významnou společností v oboru vybavování interiérů střední a vyšší třídy se specializací na sedací nábytek všeho druhu. Výhradní zastoupení: - společnost PROFIm, světový výrobce s dlouholetou tradicí výroby mimořádně kvalitních kancelářských židlí a křesel. Dovoz a distribuce: - český nábytek - nábytkové kolekce i solitéry z Itálie, ...

Komplexní služby v oblasti vybavování luxusních interiérů. Širokým portfoliem světových značek a kvalitou a šíří klientského servisu se řadíme mezi přední interiérová studia v České republice a na Slovensku..

Projekce: - stavební (rodinné domy, pozemní stavby). Architektura, rekonstrukce, interiéry: - architektonické studie - projekty pro územní a stavební řízení - realizační projekty - inženýrská činnost - autorský a technický dozor. Urbanismus : - zastavovací urbanistické studie - regulační plány - územní ...

Konzultační a inženýrská firma. Služby: Projektové řízení: - hodnotová analýza - posouzení věcného rozsahu staveb - kontrola rozpočtových nákladů - řízení časových plánů - řízení jakosti - podpora stavebních dozorů - řízení smluv - řízení změn - řízení rizik - řízení zdrojů - řízení průběhu projektu - finanční řízení ...

Stavební projekce: - bytové a občanské a průmyslové stavby - interiéry. Architektonické studio.

EXPOSTYLE Kompletní realizace výstavních expozic v ČR i zahraničí (dodávka na klíč): -rezervace výstavní plochy -architektonické a grafické návrhy expozic -grafické práce -zajištění dopravy a ubytování pro vystavovatele -zajištění dopravy exponátů -catering -zajištění konferenčních služeb -personál pro expozice -doprovodné ...

Projekční ateliér COOP Projekce, projektování staveb. Architektura.

Obchodní projekt Ostrava. Projekční a architektonická kancelář. Zpracování: - studie - projekty staveb a interiéru - rekonstrukce.

Architektonický, projekční ateliér: -projekce v oblasti urbanismu -dosavadní činnost zaměřena na vinařské oblasti.