Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Služby: -stavební kancelář -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Architektonické a inženýrské služby. Projektová činnost.

Služby: -architektonické návrhy -projektové práce, projekce ve stavebnictví: -rodinné domy -bytové stavby -občanské stavby -nebytové prostory -adaptace -rekonstrukce -novostavby.

Architektonické studie. Projekty, počítačová animace, vizualizace: -stavby -interiéry. Inženýrská činnost.

Sdružení stavebních podnikatelů. Služby: -projektové a inženýrské činnosti ve stavebnictví. (projekční ateliér). Inženýrské činnosti: - zpracování investičního záměru - vypracování odborných posudků - konzultační a poradenskou činnost - posouzení a vyhodnocení nabídek dodavatelů - zabezpečení vydání územního rozhodnutí a ...

Urbanistické plánování, architektonické navrhování a stavebně konstrukční řešení budov bytové a občanské výstavby, případně některých dalších druhů specializovaných staveb, a to včetně rekonstrukcí.

Zahradní a krajinářská architektura, lesy zvláštního určení, vodní plochy, výuka a poradenství.

Služby: - architektonická činnost - projektová činnost ve výstavbě

Činnost: - architektonické a projekční práce

Autorizovaný architekt. Služby v oblasti: -architektura -projekce -design

Poskytujeme komplexní služby při zařizování bytových interiérů na míru. -návrhy a realizace interiérů -prodej a tonování barev (HET, HERBOL, DULUX atd) -výroba nábytku na míru -podlahy -stínící technika atd.(žaluzie, rolety, jap.stěny, atd) -provádíme malby a kompletní úpravu stěn dek. technikou -sádrokartony

Naše firma se zabývá: -Konzultací a interiérového poradenství -Projektování interiérů -Realizace kancelářských prostor -Záručního a pozáručního servisu -Specialista na kancelářský nábytek -Specialista na sedací nábytek

Naše služby: - architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Provádíme návrhy výrobních programů pro výrobce nábytku a realizace návrhů interiérů bank, kanceláří, prodejen a hotelů.

Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -investorská a inženýrská činnost -přípravná dokumentace a studie -územně plánovací dokumentace -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace pro realizaci staveb -dodavatelská dokumentace -dokumentace interiérů ...

Projekční kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).

Architektonický ateliér. Architektonická kancelář. Architektura. Architekt. Interiéry. Návrhy interiérů. Urbanismus. Studie. Rekonstrukce. Projekční a inženýrská činnost. Projekce. Vizualizace. Poradenství ve stavebnictví. Marketing.

Návrhy, realizace: -interiéry. Zakázková výroba: -nábytek na míru: -bytový, kancelářský, školní, kuchyně -vestavěné skříně.

Architektonická kancelář: -projekty pozemní stavby (bytová, občanská i průmyslová výstavba, rodinné domy, stacionáře, domy s pečovatelskou službou, LDN, rekonstrukce i novostavby) -inženýrská činnost a autorský dozor staveb -územní plány obcí a měst -regulační plány a územní studie, změny územních plánů -3D vizualizace -variantní řešení ...

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

-sídlo Praha -architektonická kancelář

Projekce, planografie: -stavební -architektonické.

Návrhy interiérů, bytový architekt: - architektonické a inženýrské činnosti - včetně projektu - zpracování návrhů a výrobní dokumentace bytů, rodinných domů, společenských prostor, zimních zahrad a restaurací.

Návrhářství a design v oblasti interieru a architektury.