Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Návrhy, realizace: -interiéry. Zakázková výroba: -nábytek na míru: -bytový, kancelářský, školní, kuchyně -vestavěné skříně.

Architektonická kancelář: -projekty pozemní stavby (bytová, občanská i průmyslová výstavba, rodinné domy, stacionáře, domy s pečovatelskou službou, LDN, rekonstrukce i novostavby) -inženýrská činnost a autorský dozor staveb -územní plány obcí a měst -regulační plány a územní studie, změny územních plánů -3D vizualizace -variantní řešení ...

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

-sídlo Praha -architektonická kancelář

Projekce, planografie: -stavební -architektonické.

Návrhy interiérů, bytový architekt: - architektonické a inženýrské činnosti - včetně projektu - zpracování návrhů a výrobní dokumentace bytů, rodinných domů, společenských prostor, zimních zahrad a restaurací.

Návrhářství a design v oblasti interieru a architektury.

ARCHITEKTURA-INTERIER-DESIGN Abitare Praha s.r.o. se zaměřuje nejen na architektonickou činnost v oblasti privátního i veřejného interiéru, ale má také exkluzivní designový showroom, ve kterém naleznete široký výběr nábytku, svítidel, tapet, dekoračních látek a interiérových doplňků od předních světových značek.

Základní činností firmy je zpracování architektonických návrhů, výroba a vlastní realizace interiérů: - administrativních budov - rodinných domů - bytů - obchodních a společenských prostor - restaurací - hotelů.

Zajišťujeme : - architektonické návrhy a studie - kalkulace nákladů - stavební inženýring

Architektonická a projektová kancelář - vytváříme architektonické studie, projekty pro povolení stavby a realizační dokumentací.

Projekční kancelář: -projektová dokumentace -architektonické studio -inženýrská činnost. -kopírovací studio (barva, A0**).

Architekti. Architektonický návrh, služby: -navrhování všech typů staveb -administrativní, veřejné budovy, hotely -sportovní a průmyslové objekty -bytové a rodinné domy -interiéry -návrhy městských prostor -urbanistická studie, řešení zahrady Služby: -projektové práce jak pro legislativní projednání (územní rozhodnutí, stavební ...

inženýrská činnost v oblasti stavebnictví poradenská činnost v oblasti stavebnictví projektová činnost v investiční výstavbě

Služby: -interiéry -dekorační látky -bytové doplňky -okenní dekorace -atypický nábytek -návrhy a realizace interiérů.

Návrh, výroba, prodej: -návrhy a realizace interierů -bytový, kancelářský a zahradní nábytek.

Projektování: -pozemní stavby -rodinné domy -bytové domy -půdní vestavby a nástavby bytových domů -stavby pro průmyslovou výrobu -výrobní a skladové haly -stavby pro sport a rekreaci -stavby občanské vybavenosti -dopravní stavby -vodohospodářské stavby -architektonické návrhy staveb a interiérů -protiradonová opatření.

Naše služby: - vybavení interierů.

Architektonické a inženýrské služby včetně projektování.

Architektonický a projekční ateliér. Studie, všechny stupně projektové dokumentace pro novostavby i rekonstrukce v oboru: -občanské a bytové stavby -rodinné domy, vily -zahradní architektura, sadové úpravy -výrobní, administrativní a obchodní budovy -interiéry -inženýrská činnost (stavební povolení, vyjádření dotčených orgánů, ...

Stavebnictví. Studie, návrhy, poradenství, komplexní projektová činnost ve výstavbě, inženýrink: -stavby občanské, obytné domy, administrativní a správní budovy, polyfunkční objekty, integrované soubory, obchody, objekty služeb. Služba: -dozorování staveb -projektování v anglickém jazyce.

Architektonické, projekční služby. Projekce stavební.