Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Architektonická kancelář. Architekt -projektant

Projekční kancelář: -projektová činnost ve výstavbě -rekonstrukce -novostavby -drobná architektura, zahradní a krajinářská tvorba -interiérová tvorba -urbanismus a územní plánování. Architektonické studie, návrhy a projekty staveb a interiérů, občanské a obytné stavby, vestavby.

Nabídka aranžování výloh výstav a interiérů.

Provádíme návrhy a realizace veškerých interiérů včetně vybavení, kompletní servisní zajištění podniků a domácností.

Kuchyňské studio. Návrh, výroba, prodej, dodávka, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky - plovoucí podlahy - vestavěné (vestavné) skříně - realizace kancelářských interiérů (kancelářské interiéry).

Pobočka. Kuchyňské studio. Návrh, dodávka, montáž, prodej, maloobchod: - typové i atypické značkové kuchyně - vestavěné (vestavné) spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - židle a stoly.

Izolace v nízkoenergetických a pasivních domech, hliněné omítky, ozeleněné střechy, návrh a design budov

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti -včetně projektování.

Projektová a inženýrská kancelář Pardubice – - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě pro obory: - pozemní stavitelství - dopravní stavby - dopravní inženýrství - průmyslové a technologické objekty.

Nabízíme projektovou přípravu, detailní projekty staveb, inženýrskou činnost včetně zajištění předání stavby k užívání.

Architektonická a projekční kancelář.

Činnost: -projektová dokumentace: -vypracování studií a návrhů řešení -zaměření a zakreslení -projekty rekonstrukcí staveb -projekty rodinných domů, bytových staveb -projekty občanských staveb -nástavby a půdní vestavby bytových domů -projekty průmyslových staveb -projekty drobných staveb -inženýrská činnost.

Projekční kancelář se zaměřením na pozemní stavby, jako jsou objekty pro bydlení, obchod, kulturu, administrativu, sport, školství, zdravotnictví, výzkum, služby, výrobu a skladování Jsme držitelem certifikátu systému managementu jakosti dle standardů:ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001

Návrhy a realizace interiérů v přímé návaznosti na výrobu nábytku. Přestavby bytových jader společně s přilehlými prostory (kuchyně, předsíně, chodby) zpracované v jednom návrhu. Vybavení koupelen a WC, včetně vodo, plyno a elektro instalací. Zajištění stavebních úprav včetně podlah, obkladů a výmalby.

Projektování: -stavby -rekonstrukce -interiéry.

Architektonické a inženýrské činnosti. Projektování.

Architektonické, inženýrské a projektová činnost. Projekce, projektant.

Projekce stavební: - novostavby - rekonstrukce. Architektonická činnost.

Komplexní činnost ve stavitelství. Architektonicko - projekční kancelář.