Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
E-shop se zelenými potravinami. -ovoce -raw proteiny -zelené potraviny pro děti.

Bytový architekt, realizace a rekonstrukce domů a bytů. Architektonické studio a projekční kancelář.

Návrhy a realizace: -interiéry na zakázku -návrhy včetně 3D vizualizací -kompletní realizace interiéru na klíč.

Návrhy - interiéry na klíč Prodej - kancelářský nábytek - doplňky - včetně zaměření a montáže Prodej - bytový nábytek - vybavení provozoven a školních zařízení - včetně zaměření a montáže Prodej - vybavení školních zařízení

Vizualizace interiérů, exteriérů Produktové vizualizace Modelování krovů, vazníků a stavebních konstrukcí

Návrhy a realizace - koupelny Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Návrhy a realizace - koupelny

Internetový prodej náhradních dílů na minibike. -široký sortiment náhradních a tuningových dílů (nejkomplexnější v ČR) -stále aktualizovaná nabídka minibike sortimentu -záruka nejnižších cen -objednávky jsou většinou odeslány do 24 hodin po objednání.

Návrhy - interiéry Zateplování fasád Zednické práce - omítky - benátské štuky Povrchové úpravy

Návrhy a realizace - interiéry Návrhy a realizace zahrad - poradenství ohledně zahrad Feng - shui

Stavební firma. Provádění: -stavební práce všeho druhu. Projekce: -stavební. Návrhy: -interiéry. Výroba a montáž: -zakázkové interiéry. Dřevovýroba, výroba: -dveře -schodiště -nábytek.

Architektonický návrh, realizace: -interiéry na klíč. Prodej: -nábytek (kancelářský, bytový, dřevěný zahradní nábytek) -bytové doplňky -koberce.

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně ...

přerušení: od: 14.1.2013 Provádění 3D vizualizací objektů, prostranství.

Kuchyňský a interiérový ateliér. Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky. Návrh a realizace: - interiéry. Dekorativní omítky. Truhlářské, stolařské práce. Sídlo firmy: - Chářovská 878/117a, Krnov - Pod Cvilínem.

Architektonické služby, zpracování projektové dokumentace, grafika, vizualizace.

Architektonické a inženýrské činnosti se zaměřením na pozemní stavby.

Společnost Projekt Point, s.r.o. se zabývá projektováním pozemních staveb všech typů včetně technické a dopravní infrastruktury. Společnost Projekt Point, s.r.o., poskytuje komplexní služby v oblasti architektury a projektování staveb. Díky odborným znalostem a individuálnímu přístupu navrhneme klientovi nejlepší architektonické, stavební, ...

Grafické návrhy koupelen, vizualizace interiérů a exteriérů ve fotorealistické kvalitě. Dodávky kompletního vybavení koupelen.Obklady, dlažby, sprchové kouty, vany. vaničky, vodovodní baterie.

Betonová dekorativní úprava zdiva, fasády, exteriérů a interiérů technologií umělého kamene. Dekorativní betonové úpravy fasády, venkovní prostory, exteriéry, interiéry.

Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti j. n. Architektonické činnosti