Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Služby: - architektonická a inženýrská kancelář

Návrh, rekonstrukce: - bytové interiéry - interiéry obchodních jednotek.

Inženýrská kancelář - železniční a veřejná doprava - modelování přepravních vztahů v území - návrhy jízdních řádů.

Služby: - interiérové studio - kompletní realizace interiérů

Stavebně obchodní společnost - návrhy a realizace interiérů i exteriérů. Činnost - podlahářské práce, pokládka podlah - sádrokartonářské práce - malířské práce - rekonstrukce bytových jader. E-shop - fasádní a malířské barvy - tmely, těsnění - dlažby - sádrokarton - nářadí.

Architektonická kancelář: - rodinné domy - design interiérů - komerční prostory.

Stavební činnost - výstavba z ekopanelů - návrhy a realizace interiérů - montáž zemní vruty - prodej, montáž stínící technika, rolety, žaluzie.

Služby: - vypracování studie, 3D návrhu a projektu pro realizaci - vyřízení stavebně správní agendy a dokumentace Realizace: -veškeré stavební úpravy včetně SDK, obklady, dlažba -TZB - rozvody elektro, voda, plyn, topení a ventilace -malby a tapety -sklenářské a pasířské výrobky a konstrukce -podlahy.

Nabízíme služby architektonického a projekčního studia. Děláme návrhy, stavební projekty ve všech stupních, interiér, zahrada a stavební dozory.

Nabízíme služby interiérového studia. Specializujeme se na projektování, design a realizace kompletních interiérů.

Architektonické a designérské studio působící v oblastech produktového designu, architektury i grafiky, zajišťující produkci od návrhu po realizaci.

Komplexními služby v oblasti profesionálních kancelářských, hotelových a atypických interiérů.

Interiérový design, homestaging, grafika, tvorba kompletní korporátní identity.

Nabízíme architektonické práce, předprojektové a projektové přípravy, inženýrské činnosti i realizace interiérů.

Nabízíme architektonické a inženýrské práce.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Návrh, design, realizace: - komerční interiéry - kanceláře.

Výstavnictví: - stavba a návrh veletržních stánků a expozic. Reklama: - zabezpečení komplexních služeb - multimediální prezentace - web design. Realizace interiérů: - návrhy + realizace - komplexní vybavení interiérů, kanceláří. Zajištění firemních a kulturních akcí. Reference: - Den otevřených dveří letiště Čáslav - ...

Služby: -architektonické -projektování, projekce, projektová činnost.