Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

-Specializovaný maloobchod -Zprostředkování služeb

Kompletní vybavení koupelen. Nabízíme: - prodej obkladů a dlažeb od renomovaných zahraničních i tuzemských výrobců - grafický návrh - stavební práce - rozvoz zboží.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Architektonické studio nabízí služby v oblasti architektonických návrhů a projektů. Specializujeme se na interiéry malých bytů, návrhy rodinných domů, obchodních prostor, a další služby ve stavebnictví a designu interiérů.

Architekt, architekti. Nabídka projektové činnosti ve výstavbě.

Architektonická a inženýrská činnost: - rodinné domy a vily - interiery - občanské stavby a bytové domy - rekonstrukce.

Architektonické služby - půdní vestavby - nízkoenergetické a pasivní domy.

Urbanizmus měst a obcí, navrhování pozemních staveb všech typů, projekty, architektonická konzultační činnost

Architektonický atelier navrhuje novostavby a rekonstrukce i úpravy historických budov. Obytné domy, hotely, penziony, restaurace, stavby pro prodej, administrativu. S architektem pracuje team specialistů.

Služby: - nabídka architektonických prací se zaměřením na rodinné domy a rekonstrukce památkově chráněných objektů.

Vypracování studií a autorizované projektové dokumentace v oblasti rekonstrukcí, oprav a stavebních úprav stávajících objektů, včetně souvisejících měřičských a průzkumných prací. Specializujeme se na náročné případy komplexní sanace stavební vlhkosti přirozenými vzdušnými metodami a dalšími opatřeními, často v kombinaci se zateplením.

Zajištění komplexních projektových a uživatelských dokumentací staveb. Konzultační a inženýrská činnost ve výstavbě.

Architektonický atelier Zaměření: - návrhy bytových a občanských staveb - novostavby a rekonstrukce rodinných domů - návrhy interierů včetně designu nábytku - urbanistická řešení - ekologické stavby s využitím obnovitelných materiálů - komplexní dodávky všech stupňů projektové dokumentace

Architektonický ateliér Návrhy a rekonstrukce - stavby

Navrhování interiérů, obytných a průmyslových budov

Projektová kancelář: - architektonické návrhy staveb - rekonstrukce a přístavby - půdní vestavby - návrhy interiérů - zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení.

Nabídka vypracování architektonických studií a projektů rekonstrukcí, novostaveb a interiérů.

Architektonický atelier. Architekt, architekti.

Nabídka architektonických a projektových služeb pro stavební povolení, ohlášení a územní rozhodnutí veřejných, komerčních i rezidenčních staveb. Působiště Praha a okolí. Činnosti firmy: - architektonické a urbanistické studie - dokumentace pro územní a stavební řízení - projekty rodinných domů - projekty obytných a občanských staveb - ...