Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání, znehodnocování a ničení zbraní a nákup a prodej střeliva -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

Architektonická činnost. Služby: -kompletní vybavení interiérů na klíč

Služby - projektové dokumentace - 3D vizualizace rodinných domů a interiérů.

Architektonická kancelář - návrhy interiérů, novostaveb.

Výroba nábytku, design interiéru - kuchyně - ložnice - koupelny - vestavné skříně - interiérové dveře - plovoucí podlahy.

Architektonický ateliér. Služby: - kompletní vybavení interiérů, kanceláří, obchodů - komplexní architektonické činnosti - projekce, projektování, návrhy interiérů.

Architektonický ateliér - projektové dokumentace - návrhy interiérů.

Soudní znalectví v oboru oceňování nemovitostí. Návrhy - interiéry. Projekce - rodinné domky. Zahradní architektura.

Služby - návrhya realizace interiérů - 3D vizualizace.

Činnost: - urbanistické studie a zpracování územně plánovací dokumentace - architektonické studie - průzkumy a speciální studie - projektová dokumentace pro územní rozhodnutí a stavební povolení - projekty pro výběr dodavatele stavby - propočet nákladů stavby - autorský dozor projektanta - výkon inženýrské činnosti - výkon technického ...

Architektonický kancelář - projekční činnost.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -vybavení firem

Poskytujeme poradenství a služby v oblastech průmyslového, grafického a interiérového designu.

Architektka, služby: - architektonické studie - projektová dokumentace - projektování interiérů - pasportizace staveb.

Služby: - architekt - autorizovaný inspektor

Činnost: - návrh, realizace interiérů - interiéry na míru.