Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Služby projektantům, architektům a stavebníkům v oblasti inženýrské činnosti ve stavebnictví. Zajištění vypracování projektové dokumentace staveb - občanské a průmyslové stavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby. Geodetické práce a vyhotovení průzkumů pro přípravu stavby.

Komplexní služby architektonické kanceláře a vývoj projektů vč. poradenství. Projekční činnost: -investiční záměry, studie k investičním záměrům, rozpočty, oceňování stavebních prací, projekty nízkoenergetických a pasivních staveb, energetická náročnost budov, novostavby rodinných a bytových domů, průmyslové, inženýrské, občanské, pozemní a ...

Projekční ateliér. Architektura. Interiér. Stavební dokumentace. Design.

Nabídka vizualizovaných 3D návrhů bytových a komerčních interiérů: -architektonické studie staveb či rekonstrukce budov.

Služby: -projektová činnost -architektonické studie -projektová dokumentace -výměra stavby, propočty, rozpočty stavby -projekty pro provádění stavby. Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí. Odhady nemovitostí. Správy nemovitostí, administrativní správa.

Architektonické služby a úprava interiéru.

Služby: -tvorba architektonických studií -projekty pozemních staveb -architekt -projektová dokumentace -rozpočty staveb, výpočty, výměry nákladů stavby -architektonické návrhy -projekty na modernizaci, rekonstrukci, stavební úpravy, přestavby, přístavby.

Architektonický atelier: - projektová a investiční příprava pro stavby bytové, občanské vybavenosti, sportovní, zdravotní - rekonstrukce památek - zpracovávání stavebně technických a stavebně historických průzkumů staveb - urbanistické studie a územní plány.

Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha – bytové studio Praha nabízí dveře Sapeli, dodávky interiérů, vybavení pro interiéry. Bytové studio Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha zajišťuje komplexní dodávky interiérů bytů a domů. Působíme v regionu Praha a okolí. Z pozice certifikovaného prodejce nabízíme dveře a zárubně Sapeli. Nenabízíme jen dveře ...

Specialista na řešení klientských změn v rezidenčních developerských projektech. Služby architekta a interiérového designéra. Veškeré projekční práce. Dodávky interiéru na klíč. Drobné stavební práce, rekonstrukce na klíč.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Rekonstrukce, opravy střech. Pokládka, montáž střešní krytiny.

Hlavní činností ČERMÁK DESIGN, s.r.o. je - výroba prezentačních stánků - realizace výstavních expozic v zahraničí - produkce reklamních stojanů

Architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování. Projektová kancelář: - lázeňské domy - bytové domy - rodinné domy - polyfunkční stavby - územní plány - interiéry. Konzultace od investora. Zpracování studie. Zpracování projektové dokumentace.

Výroba a montáž oken, dveří, dopisních schránek a domácích telefonů a zvonkových tabel. Komplexní rekonstrukce vchodů domů.

Služby: - interiérový design - tvorba olejových maleb

Prodej, maloobchod: - obklady, dlažba - vodovodní baterie - koupelnový nábytek a doplňky - sanitární zařízení - podlahové krytiny. -grafické návrhy koupelen -realizace

Vizualizace staveb, architektonické vizualizace, vizualizace exteriérů a interiérů, 3D modely, animace, virtuální prohlídky, vizualizace lokalit, 3D půdorysy. Vše v nejvyšší kvalitě.

Stavební činnost, stavba pasivních domů. Prodej, zakázková výroba na míru, montáž: -vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi systém J.A.P. -rámy dveří hliníkové nebo ocelové v barvách kovu nebo imitace dřeva a eloxovaný hliník -laminové výplně dveří -zrcadla s bezpečnostní fólií -osvětlovací rampy -drátěný program -sklopné šatní ...