Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Návrhy interiérů. Výroba: -originální nábytek -designové doplňky

Zaměřujeme se na - územní plánování (územní plány, regulační plány, územní studie, územně analytické podklady), - životní prostředí (posuzování vlivů na životní prostředí EIA/SEA, biologické hodnocení, NATURA 2000, krajinný ráz, sadové úpravy ad.), - geografické informační systémy (zpracování a analýza prostorových dat, kartografické výstupy).

Návrhy a realizace interiérů: -kuchyně -obývací pokoje -kanceláře -veřejné prostory -hotely a restaurace -koupelny -dětské pokoje.

Architektonický projektový atelier a stavební firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepce, urbanismus -studie, návrhy exteriérů, interiérů -projekty (projekce) pro Územní rozhodnutí, Stavební povolení -prováděcí projekty -vypracování rozpočtů staveb -návrh interiérů včetně zakázkového nábytku. Inženýrská činnost: -obstarání a ...

Návrhy a realizace interiérů - kuchyně - bytový textil

Dodávka, prodej: -kancelářský nábytek. -nábytek z masivu. -sedací nábytek. -matrace. Služby: -návrh, realizace interiéru.

Inženýrská činnoststavební povolení - územní řízení Architektonická činnost

Dodávka: -interiéry Výroba: -typový a atipický nábytek Architektonická činnost.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Firma splňuje požadavky na systém managementu jakosti dle ISO 9001:2000. Stavba roku 2003 - Nejlepší stavebně architektonický detail. Stavba roku 2009 - Cena veřejnosti. Služby: -předinvestiční příprava -urbanistické studie -komplexní projektová dokumentace -inženýrská činnost -stavební a technický dozor -studie a projekty ...

Architektonické návrhy: -interiéry -zahrady

Nabídka architektonického a grafického servisu.

Architektura a design bytových i nebytových prostorů. Připravili jsme například pavilony pro ZOO Praha

Architektka, projektová a inženýrská činnost.

Projektování, dodávka a montáž vytápění, kotlů, plynovodů a tepelných čerpadel. Revize a instalace plynových kotelen, řešení kotlových kaskádových jednotek. Instalace rozvodu vody a zařízení na ohřev. Solární ohřívání vody v bazénech a sběrnicích. Orientace kolektorů.