Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Vizualizace interiérů - návrhy interiérů - návrhy staveb - projekční činnost

Nabízím návrhy interiérů, nábytku, přípravu pro výrobu a spolupráci s osvědčenými realizačními firmami, poradenství pro výběr hotového nábytku a prvků použitých pro zařízení interiéru, výběr materiálů, barev a doplňků. Nabízím vlastní nábytkovou řadu s originálním designem a dřevořezbami-moderní provedení s retro prvky.

Design, realizace - kancelářské a bytové prostory Výroba, dodávka, servis - kuchyně - kancelářský nábytek - bytový nábytek

Architektonická činnost Projekce - pozemní stavby - rodinné domy - obytné domy - hotely - školy - obchodní a administrativní budovy - sportovní stavby

Kosmetika, modelace nehtů, depilace, svatební líčení či aranžování slavnostních tabul.

návrhy interiérů pro soukromé i komerční účely

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Architektonický a projektový ateliér

Truhlářství Návrhy a realizace - kompletní interiéry Organizace výběrových řízení Rekonstrukce - byty

Služby v oblasti návrhů - realizace a vybavení interiérů

Projekční atelier a obchod. Centrum pro architekturu, interier a design. Služby: -stavební projekce -realizace interiérů. Prodej, montáž: -markýzy a žaluzie.

MK Studio design, spol. s r.o. vzniklo v roce 1990 jako architektonické a designérské studio s vlastní výrobní základnou. Zpočátku jsme pracovali především na zakázkách z oblasti: - veřejných interiérů - restaurací - kaváren - obchodů - v menší míře na soukromých interiérech.

Kompletní projekty, projekce: -studie, návrhy -vizualizace -kompletní projektová dokumentace -interiéry -inženýrská činnost -individuální i typová řešení.

Komplexní design výrobků, konstrukční kancelář: -návrhy dopravních prostředků (osobní, nákladní automobily, osobní vlaky) -rozměrová a ergonomická analýza předmětu vývoje -koncepční a technologická studie -barevné kresebné alternativní studie projektovaného výrobku -barevné grafické zpracování vybrané alternativy v různých ...

Interiérový designér. Služby: - návrhy interiérů ve 3D, ve 2D - barevné řešení interiéru - redesign, restyling - návrhy atypického nábytku.