Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut

Interiérový denign - návrhy a realizace, kožené sedací soupravy - stylový nábytek, doplňky, skříně na míru, výroba nábytku kancelářský, lékařský a hotelový nábytek.

Architektonická činnost - projekční činnost

Stavební společnost - dodávka a rekonstrukce obchodních staveb - realizace obchodních jednotek na klíč - vypracování architektonických návrhů včetně vizualizací - zajištění kompletní projektové dokumentace - rekonstrukce interiérů staveb - výstavba sádrokartonových příček, podlahy, podhledy, malby - výroba, dodávka a montáž nábytku.

Architektonická kancelář - projekce, projektová činnost - vizualizace - autorský dozor.

Projektování - obytné stavby, projektování průmyslové stavby, zajištění kompletní rekonstrukce a modernizace staveb.

Kompletní realitní servis, realitní kancelář: - zaměření na reality v Brně a v okolí - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu bytů a domů. Služby spojené se zdravým bydlením: - harmonizace bydlení dle principů feng - shui a zásad stavební medicíny.

Činnost: - architektonická - projekční práce ve výstavbě - návrhy interiérů

Činnost: - projektové práce ve stavebnictví - návrhy interiérů - inženýrská činnost - reprografické služby: - kopírování - skenování - tisk

Architektonická kancelář: - bytové stavby - návrhy interiérů

Architektonická kancelář: - architektonické studie - návrhy interiérů