Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Komplexní servis při zpracování architektonického návrhu stavebního objektu včetně protipožárních řešení až po dodávky hliníkových systémů fasád, oken, dveří, zimních zahrad a fotovoltaických panelů zabudovaných do plášťů budov. Máme pod kontrolou proces vývoje s využitím naší technické expertízy a našich zkušeností: od prvotního dialogu se ...

Návrhy a realizace interiérů. Kalkulace stolařských zakázek a poradenství.

Realizace a návrhy interiérů - bytový design: - kuchyně - obývací pokoje - kanceláře - veřejné prostory - hotely a restaurace - koupelny - dětské pokoje. 3D vizualizace - byty, rodinné domy, prodejny, restaurace, veřejné interiéry. Výroba, prodej: - jízdní kola.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář, která klade důraz na individuální přístup zohledňující místo stavby a specifické požadavky klienta.

Architektonické studie, projekce, inženýring: -rodinné, bytové a občanské domy -půdní vestavby -průmyslové stavby -čerpací stanice -sklady a stáčiště PHM* -olejová hospodářství -myčky a ČOV*.

Architektonické a projekční služby se zaměřením na nízkoenergetické domy a interiéry. Provádíme fotorealistickou 3D vizualizaci individuálních i developerských projektů.

Nabízím návrhy interiérů, nábytku, přípravu pro výrobu a spolupráci s osvědčenými realizačními firmami, poradenství pro výběr hotového nábytku a prvků použitých pro zařízení interiéru, výběr materiálů, barev a doplňků. Nabízím vlastní nábytkovou řadu s originálním designem a dřevořezbami-moderní provedení s retro prvky.

Kosmetika, modelace nehtů, depilace, svatební líčení či aranžování slavnostních tabul.

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Kompletní projekty, projekce: -studie, návrhy -vizualizace -kompletní projektová dokumentace -interiéry -inženýrská činnost -individuální i typová řešení.

Interiérový designér. Služby: - návrhy interiérů ve 3D, ve 2D - barevné řešení interiéru - redesign, restyling - návrhy atypického nábytku.

Inženýrská projektová obchodní stavební společnost. Veškeré stavební práce, činnost: -průmyslové a inženýrské stavby, stavba -výstavba rodinné domy, RD, rodinný dům -sanace vlhké zdivo, zdiva, železobetonové konstrukce stavební chemií firmy MAPEI. Výroba a montáž kovové konstrukce. Vlastní nákladní silniční autodoprava -Tatra 814 ...

Poskytuje - služby v oblasti zásady organizace výstavby -architektonické práce - zpracování projektů zařízení staveniště Autorizovaný inženýr PRO pozemní stavby.

Inženýrská činnost ve výstavbě - ZELENÁ ÚSPORÁM Architektonický ateliér - ZELENÁ ÚSPORÁM Návrhy a projekce - stavby (obytné, sakrální, ...) - ZELENÁ ÚSPORÁM.