Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Poskytujeme inženýrské služby Architektonické práce.

Architektonický ateliér. Projekční kancelář. Služby: - detailní návrhy, dokumentace, prováděcí projekty: - všechny typy staveb - bytové, občanské průmyslové, domy - interiéry - bytové, restaurace, penziony, mateřské školy - urbanistické celky - autorský a technický dozor v průběhu realizace stavby.

Architektonická kancelář. Služby: - komplexní projektová činnost ve stavebnictví - inženýrská činnost - architektonické služby - návrhy, prováděcí projekty: - budovy, rodinné domy, obchodní domy, - interiéry - restaurace, penziony, - architektonické detaily - urbanismus - scénografie - řešení výstav, výstavní ...

Inženýrská činnost. Architektonický ateliér.

Bytový ateliér. Návrhářské, designerské služby: - komplexní návrhy a realizace interiérů, bytové interiéry: - návrhy i on-line formou - poradenství i konzultace při výběru nábytku, textilu, barev a dekorací do bytu, domu či kanceláře - homestaging - dekorování interiérů - redesign, restyling bytových i komerčních interiérů.

Vizualizace interiérů, extreriérů, lokalit, zahrad a parků.

Architektonická činnost. Projekční činnost v oboru pozemní stavby.

Návrhy, realizace - interiéry - poradenství.

PROSTOR PRO DIVADLO Studie, projekty, inženýrink. Montáž, revize, servis, opravy, rekonstrukce: -jevištní technologie -divadelní technika -osvětlení, ozvučení -divadelní dekorace (kulisy) -požární opony, stěny, dveře, vrata -točny, zvedací zařízení -ocelové konstrukce -NN elektroinstalace včetně rozvaděčů. Další ...

Návrhy a realizace interiérů se zaměřením na textilní doplňky. Interiérové studio.

Prodej kancelářského nábytku. Nabízíme křesla, židle, stoly, kartotéky a police. Navrhuji interiéry.

Architektonická kancelář Stavební firma

Architektonická kamcelář, projekční činnost, projekce, inženýrská činnost.

Stavebnictví. Služby: - inženýrská činnost - architektonická činnost - projektová činnost.

Projekce a realizace - interiéry. Architektonický ateliérarchitektonické projekce Projekce- občanské, sakrální, průmyslové a stavby pro bydlení. Realizace - průmyslové stavby. Realizace- občanské, sakrální a stavby pro bydlení revitalizace.

Specializací společnosti CADsys s.r.o. jsou dodávky a podpora CAD systémů pro 3D návrhy, studie, modely, projekty a vizualizace, jako jsou např. SketchUp, Render[in], V-Ray, ArCon, DataCAD nebo Artlantis, včetně jejich prezentací, konzultací, školení, technické podpory a prodeje.

Interiérový design. Kompletní návrh designu interiéru. Realizace interiéru. 3D 2D vizualizace.

Projekce- požární ochrana. Inženýrská činnost Architektonická činnost Projektová kancelář.