ATELIER RENO, spol. s r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Jsme specialisté na interiérový a exteriérový design.Pro naše klienty vytváříme útulné a pohodlné domovy, které odpovídají jejich představám, potřebám a snům. Naše služby zahrnují komplexní návrh interiéru domu či bytu, od počáteční koncepce přes výběr materiálů až po finální realizaci. Součástí naší nabídky je i koupelnové studio.
MARPA DESIGN - útulné a pohodlné domovy
Truhlářství, podlahářství. 3D grafické programy návrh nové kuchyně, obývací pokoj, ložnice, kanceláře. Realizace. 3D vizualizace interiérů.

Provádíme architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Architektonická a inženýrská činnost a technické poradenství.

Projekce: -průmyslové, občanské stavby, technické sítě -průzkumné a přípravné práce -geodetické zaměření stavby -zpracování architektonicko-stavební projektové dokumentace -odhady a oceňování nemovitostí.

Služby: -architektonické: -netypická bytová, interiérová architektura.

Projekční kancelář s profesí architekt, stavební inženýři, technici, kresliči: - zpracování projektů - vyřízení stanovisek dotčených orgánů, územního rozhodnutí, stavebního povolení - příprava stavby - zajištění dozoru na stavbě a kolaudačního řízení.

Architektonické ateliery. Architekti.

Služby: -architektonická kancelář -projekční kancelář.

Komplexní servis při zpracování architektonického návrhu stavebního objektu včetně protipožárních řešení až po dodávky hliníkových systémů fasád, oken, dveří, zimních zahrad a fotovoltaických panelů zabudovaných do plášťů budov. Máme pod kontrolou proces vývoje s využitím naší technické expertízy a našich zkušeností: od prvotního dialogu se ...

Návrhy a realizace interiérů. Kalkulace stolařských zakázek a poradenství.

Realizace a návrhy interiérů - bytový design: - kuchyně - obývací pokoje - kanceláře - veřejné prostory - hotely a restaurace - koupelny - dětské pokoje. 3D vizualizace - byty, rodinné domy, prodejny, restaurace, veřejné interiéry. Výroba, prodej: - jízdní kola.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář, která klade důraz na individuální přístup zohledňující místo stavby a specifické požadavky klienta.

Architektonické a projekční služby se zaměřením na nízkoenergetické domy a interiéry. Provádíme fotorealistickou 3D vizualizaci individuálních i developerských projektů.

Nabízím návrhy interiérů, nábytku, přípravu pro výrobu a spolupráci s osvědčenými realizačními firmami, poradenství pro výběr hotového nábytku a prvků použitých pro zařízení interiéru, výběr materiálů, barev a doplňků. Nabízím vlastní nábytkovou řadu s originálním designem a dřevořezbami-moderní provedení s retro prvky.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Interiérový designér. Služby: - návrhy interiérů ve 3D, ve 2D - barevné řešení interiéru - redesign, restyling - návrhy atypického nábytku.