Potřebujete zajistit maximální bezpeční Vás, nebo Vašeho majetku? Bezpečnostní agentury nabízejí fyzickou ostrahu objektů, majetku a osob, detektivní činnost, převoz cenin a hotovosti, zabezpečení akcí, požární ochranu a pult centrální ochrany PCO.

B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Společnost B.D. SAFE z Kunovic poskytuje komplexní bezpečnostní služby ve Zlínském kraji. Zaměřuje se na několik klíčových oblastí - fyzickou ochranu objektů a osob a bezpečnostní služby na akcích všeho druhu. Naši profesionálové se postarají o ostrahu během koncertů, festivalů, výstav, konferencí, veletrhů, sportovních turnajů, firemních večírků ...
B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Zabezpečování a provádění fyzické ostrahy objektů.

Bezpečnostní služba: -ostraha osob a majetku -převoz hotovosti a cenin -úklidové služby -napojení na pult centralizované ochrany.

Bezpečnostní služba: - ochrana-osoby a majetek - montáž-elektronické zabezpečovací systémy - ostraha-prostřednictvím pultu centralizované ochrany - detektivní práce.

Nabídka detektivních služeb. Zajištění ostrahy majetku i osob. Vymáhání pohledávek.

Poskytování služeb v oblasti ostrahy objektů a osob.

Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťování ochrany majetku a přepravy finančních hotovostí a jiných cenností.

Zajistíme pro Vás: odhalování odposlechu, kamerové systémy, rušičky mikrofonů a GSM

Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů Realitni činnost, správa a údržba nemovitostí

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Fyzická ostraha objektů: - strážní služba na všech typech objektů - recepční služba - společenské akce či rauty. Elektronické střežení: - prodej, montáž a servis - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*) - kamerové systémy (CCTV) - docházkové a přístupové systémy. - satelitní dozor a vyhledávání osob, vozidel a ...

ZEUS security agency, s.r.o. - BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA: Návrh a realizace, prodej a montáž: - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - požární signalizace (EPS) - připojení na pult centralizované obchrany (PCO) - alarmy - kamerové systémy - docházkové systémy - domácí telefony, videotelefony. - vjezdové brány, závory - ...

Provádění fyzické ostrahy a ochrany objektů: -důsledné dodržování režimových opatření ve střežených objektech -kontrola a evidence všech procházejících osob s cílem zjišťování oprávněnosti jejich vstupu -kontrola a evidence všech projíždějících vozidel s cílem zjišťování oprávněnosti jejich vjezdu -zabraňování ...

Bezpečnostní agentura. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -bezdrátové radiové připojení na pult centrální ochrany. Služby: -přeprava peněz a cenných zásilek -fyzická ostraha objektů a osob.

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.

Bezpečnostní agentura: -ochrana osob a majetku -elektronická ostraha -převozy cenin -poradenství -vymáhání pohledávek -ostraha objektů -osobní ochrana osob -vymáhání dluhů.

Nabízíme ostrahu objektů, majetku a osob formou fyzické ostrahy i elektronických zabezpečovacích systémů napojených na PCO.

Představujeme Vám společnost EUROPROTECT s.r.o. postavenou na základě profesionálních zkušeností a znalostí bezpečnostní problematiky. Tato špičková bezpečnostní organizace byla založena r. 2001 p. Jiřím Veidenthalerem, bývalým příslušníkem Zásahové jednotky Policie ČR a bezpečnostním důstojníkem OSN s důrazem na tyto záruky:

Účetní a auditorská činnost. Daňové poradenství. Pátrací a ochranná činnost.

Detektivní činnost. Vymáhání pohledávek.