Potřebujete zajistit maximální bezpeční Vás, nebo Vašeho majetku? Bezpečnostní agentury nabízejí fyzickou ostrahu objektů, majetku a osob, detektivní činnost, převoz cenin a hotovosti, zabezpečení akcí, požární ochranu a pult centrální ochrany PCO.

B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Společnost B.D. SAFE z Kunovic poskytuje komplexní bezpečnostní služby ve Zlínském kraji. Zaměřuje se na několik klíčových oblastí - fyzickou ochranu objektů a osob a bezpečnostní služby na akcích všeho druhu. Naši profesionálové se postarají o ostrahu během koncertů, festivalů, výstav, konferencí, veletrhů, sportovních turnajů, firemních večírků ...
B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
B.A. SECURITY SERVICE s.r.o. provádí fyzickou ostrahu a specializuje se na kamerový dohled a dodávku, montáž a servis kamerových systémů.

FALKO security s.r.o. provádí bezpečnostní služby: fyzická ostraha objektů a majetku fyzická ochrana osob, doprovody pořádková služba při pořádání akcí v obci. Detektivní služby:( služby soukromých detektivů): prověrka osob-shromažďování informací pátrací a vyhledávací služby pro firmy, úřady, fyzické osoby.

I.T.S. Security, s.r.o. se zaměřuje na protipožární ochranu, zabezpečovací systémy, na průmyslové kamery a další bezpečnostní služby.

Společnost Civilní Bezpečnostní Služba-CBS s.r.o. je bezpečnostní službou postavenou na profesionální bázi. Ve své činnosti vycházíme ze zkušeností a opíráme se o mnohaletou praxi ZSD INTERNATIONAL v Mnichově. Mezi naše služby patří střežení a zajišťování masových shromáždění, transporty peněz a cenných předmětů stejně jako doprovod kurýrů, ...

Kompletní služby vč. poradenství: -čistící a úklidové vč. dodávky hygienických materiálů a zásobníků -denní udržovácí a speciální úklid -mytí oken -poskytování náhradního plnění Čištění: -koberce -parkety -interiéry automobilů, vozidel -všech druhů tvrdých podlah. Výškové práce: -mytí oken a fasád -instalace zábran pro ...

Služby: - hlídací a bezpečnostní agentura - fyzická ochrana osob - recepční služby - detektivní služby - montáž zabezpečovací techniky

NAXX GUARD a.s. se zaměřuje na fyzickou a mobilní ochranu, zkoušky profesní certifikace a na pořadatelskou činnost.

Luxus plus, s.r.o. je bezpečnostní služba a úklidová služba.

Detektivní kancelář: - detektivní služby - odposlechy, sledování osob.

NOcrime s.r.o. se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek, účetnictví, fyzickou ostrahu a bezpečnostní systémy a na detektivní a právní služby.

Činnost: - bezpečností agentura - detektivní služby - pronájem mobilního oplocení, zábran, toalet, sprch - pořadatelský servis - úklidové služby. Internetový obchod, e-shop: - úklidová technika - čistící prostředky - obalový materiál.

Jsme tradiční česká firma s praxí již od roku 1992 a nabízíme tyto služby: fyzická ostraha majetku a osob, recepční, doprovod a přeprava cenin, úklidová činnost komerčních i nekomerčních prostor, údržba a správa objektů. Vše za velmi výhodných podmínek.

Služby: - bezpečnostní agentura - strážní a recepční služba - ochrana osob a majetku

Miroslav Stavjař poskytuje služby: -fyzickou ochranu vnitřních a vnějších prostor -správu objektů, areálů.

Enemy s.r.o. se zaměřuje na technické služby týkající se ochrany majetku a objektů, výuku první pomoci a zdravotní dohled na pořádaných akcích.

MVLstav s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a bourací práce, pokládku dlažby, výstavbu chodníků, ostrahu objektů a úklidové služby.

Ostraha staveb 21. století. Nabízíme ostrahu staveb pomocí moderních kamerových věží PROGUARD vybavených pokročilou umělou inteligencí pro rozpoznávání obrazu. Veškeré poplachy jsou zpracovávány v našem vlastním dohledovém centru s vysoce kvalifikovanými operátory. Dohled 24/7. Odhalíme 100 % narušitelů, 99 % z nich utíká, když zjistí, že jsou ...

Bezpečnostní agentura CZ-GUARD s.r.o. je jedničkou v poskytování kvalitních bezpečnostních řešení. K našim nejznámějším a nejvyhledávanějším službám patří hlídání a ostraha nemovitostí a monitoring movitého majetku. Dále Detektivní služby.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku - provoz pultu centralizované ochrany - převoz finanční hotovosti a cenin - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - reklama v oblasti sportu.

Dodavatel náhradního plnění. Zajištění služeb bezpečnostní agentury, dodavatel úklidového a hygienického servisu.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových ...

Pobočka. Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha majetku a osob - dálková ochrana objektů, připojení na Centrálu Nouzové Služby - převozy hotovosti a cenností.

Společnost Eagle Creative 75 s.r.o. poskytuje ostrahu osob a majetku a zajišťuje úklidový servis kanceláří, bank, hotelů, v potravinářství i v průmyslu.

Služby: -facility management -integrované bezpečnostní služby

Společnost A-ROYAL Service zajišťuje fyzickou ostrahu objektů, staveb, a osob včetně recepční činnosti. Další oblastí jsou úklidové služby v průmyslových i administrativních budovách. Nejmladší činností je u nás segment facility managementu, kam spadá správa PO, BOZP, údržbové práce a ostatní. Poskytujeme komplexní bezpečnostní služby ...