Potřebujete zajistit maximální bezpeční Vás, nebo Vašeho majetku? Bezpečnostní agentury nabízejí fyzickou ostrahu objektů, majetku a osob, detektivní činnost, převoz cenin a hotovosti, zabezpečení akcí, požární ochranu a pult centrální ochrany PCO.

B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Společnost B.D. SAFE z Kunovic poskytuje komplexní bezpečnostní služby ve Zlínském kraji. Zaměřuje se na několik klíčových oblastí - fyzickou ochranu objektů a osob a bezpečnostní služby na akcích všeho druhu. Naši profesionálové se postarají o ostrahu během koncertů, festivalů, výstav, konferencí, veletrhů, sportovních turnajů, firemních večírků ...
B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Bezpečnostní agentura - fyzická ostraha objektů - ochrana osob - detektivní činnost - sledování vozidel - přeprava cenin.

Služby: - bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - stavební práce

Služby: - rekvalifikace strážný, detektiv koncipient - provádění zkoušek ověřujících odbornou způsobilost pro profesní kvalifikace strážný, detektiv koncipient - detektivní služby - vyhledávání odposlechů

Bezpečnostní agentura Adra group s.r.o. je profesionální bezpečnostní agentura s ryze českým zastoupením a kapitálem. Bezpečnostní agentura Adra group působí na trhu od roku 2007. Služby: - fyzická ostraha objektů - ochrana osob a majetku - kontrola nemocných - monitoring a detektivní činnost - kamerové systémy - úklidové ...

Bezpečnostní agentura: - specializovaná fyzická ostraha - mobilní služby - připojení na pult centrální ochrany - technická řešení - bezpečnostní poradenství - a další

Ubytování: - pro krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Praze jsou v současné době ve správě firmy Garone s.r.o. dvě ubytovny, jejichž vlastníkem je Dopravní podnik hl.m. Prahy, a.s. Organizační zajišťování správy nemovitostí: - převzetí nemovitosti do komplexní správy včetně administrativní a technické dokumentace, - zavedení evidence ...

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Zabýváme se inkasními službami, vymáháním a odkupem pohledávek, odebráním předmětů leasingu, vyhledáváním osob a ochranou osob a majetku.

Střežíme majetek soukromých společností i státních institucí, komerční zóny a obchodní centra. Zpracujeme bezpečnostní analýzy. Jsme držiteli certifikátu ISO 9001 a potvrzení Národního bezpečnostního úřadu na stupeň utajení.

XTG group a.s. je pořadatelská a bezpečnostní agentura zabývající se činnostmi se zaměřením na sportovní, společenské a charitativní akce.

Činnost: - ostraha objektů - osobní ochrana - dodávka zabezpečovací techniky, kamery a požární systémy

Správa a údržba nemovitostí s možností ostrahy. Provoz prádelny a čistírny

Nabídka detektivních služeb a právního poradenství se specializací na trestní právo s celorepublikovou působností. Pátrání, sledování osob. Vymáhání pohledávek. Právní služby. Kontrola nemocných. Soukromé vyšetřování.

Provozujeme nepřetržité hlídání osobních automobilů v centru Prahy i s pojištěním. Střežené parkoviště "U BULHARA": - sjezd z magistrály (ul.Wilsonova) na křižovatce "U Bulhara" a dále na křižovatku ulic Opletalova Hybernská zabočit doprava před poštu.

Elektronické pomůcky pro nevidomé. Detektivní služby.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob