Potřebujete zajistit maximální bezpeční Vás, nebo Vašeho majetku? Bezpečnostní agentury nabízejí fyzickou ostrahu objektů, majetku a osob, detektivní činnost, převoz cenin a hotovosti, zabezpečení akcí, požární ochranu a pult centrální ochrany PCO.

B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Společnost B.D. SAFE z Kunovic poskytuje komplexní bezpečnostní služby ve Zlínském kraji. Zaměřuje se na několik klíčových oblastí - fyzickou ochranu objektů a osob a bezpečnostní služby na akcích všeho druhu. Naši profesionálové se postarají o ostrahu během koncertů, festivalů, výstav, konferencí, veletrhů, sportovních turnajů, firemních večírků ...
B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Poskytujeme: - ostraha majetku osob - přeprava cenných zásilek - centrální střežení objektů-PCO - ochrana motorových vozidel proti krádeži.

Vytváříme: vnitropodnikové směrnice Provádíme: Bezpečnostní audit, Mystery shopping, Bezpečnostní školení, Optimalizaci pojištění. Ochrana proti průmyslové špionáži, zorganizujeme výběrové řízení na CCTV, Optimalizaci zabezpečení. Vyřešíme: Zaměstnaneckou kriminalitu. Zabýváme se ochranou proti formám mobbingu na pracovišti.

Detektivní kancelář Adduco poskytuje standardní detektivní služby.

Zabezpečování a provádění fyzické ostrahy objektů.

Nabídka detektivních služeb. Zajištění ostrahy majetku i osob. Vymáhání pohledávek.

Provádíme: - fyzická ostraha majetku - elektronické nebo kamerové systémy.

Činnost: - bezpečnostní agentura - přeprava cenin a peněžních hotovostí - fyzická ochrana a ostraha osob, majetku - správa a údržba nemovitostí - technickooranizační činnost v oblasti požární ochrany - poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví.

Služby: -ostraha majetku a osob.

Zajištění ostrahy majetku a osob.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.

Bezpečnostní služby: - ostraha objektů - přeprava cenin - hlídání a výcvik psů.

Poskytujeme služby v oblasti elektronického a fyzického monitoringu rizikových a cenných nákladů v rámci celé Evropy.

Naše služby: - ostraha majetku a osob.

Činnost: - bezpečnostní agentura - ochrana osob, majetku - detektivní služby

Činnost: - bezpečnostní agentura - ochrana osob a majetku

Služby: - přípravné a dokončovací stavební práce - ostraha majetku a osob