Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Výkup a recyklace šrotu a kovových odpadů. Komplexní ekologické zneškodnění odpadů kategorie: -ostatní, zvláštní, nebezpečné. Kontejnerová doprava včetně pronájmu kontejnerů. Poradenství, odhady rizik, zpracování programů odpadového hospodářství. Zpracování dokumentace posudků vlivů na životní prostředí. Zajištění odběrů vzorků a ...

Odběr a zneškodnění odpadních zářivek a výbojek.

Technické stavební a montážní služby Semily: - práce s plošinou - realizace zahrad a zelených ploch - údržba soukromých zahrad, parkové úpravy v areálech podniků - stěhovací služby - stavby plotů - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - malířské práce, malby a nátěry interiéru i exteriéru - elektrikářské práce - ...

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Bollegraaf Recycling Machinery Prodejní zastoupení. Prodej, servis zařízení Bollegraaf: - recyklační technika a technologie - mobilní a stacionární drtiče - třidírny odpadů.

Provádění ekologického auditu a sanací ekologických zátěží a rekultivace.

Recyklace a likvidace průmyslových odpadů.

Pobočka. Centrum energetických a informačních služeb. Služby: - energetické audity - energetické štítky budov - odborné posudky (tepelné čerpadla, kotle spalující biomasu) - specializovaná měření - termovizní, emise, energorozvody.

Služby: - příprava projektů v oblasti životního prostředí - konzultační činnost v oblasti životního prostředí (odpady, obaly, aj.) - odpadový hospodář (komplexní služby v OH - vedení evidence odpadů, roční hlášení, aj.) www.odpadovyhospodar.cz - zpracování plánu odpadového hospodářství - vstupní ekologický audit.

Výkup a odvoz kovového odpadu: - autovraky - železo - barevné kovy. Výkup katalyzátorů: - automobilové katalyzátory - filtry pevných částic.

Společnost MESPOX s.r.o. se zabývá především: - nákup a distribuce materiálů a speciální techniky pro chemii, ekologii a zdravotnictví -prodej aktivního uhlí, antracitu, filtrů - zprostředkování autodopravy a souvisejících služeb - nakládání s odpady - servisní a montážní činností - opravami a údržbou motorových vozidel - odborným ...

Výroba, instalace, opravy, servis, projekce: Technické zařízení budov: -topení, zdravotechnika, měření, regulace -solární systémy a tepelná čerpadla.

Služby: -autorizace pro nakládání s odpady podléhající zpřísněnému režimu -odvoz tuhých a kapalných odpadů -pronájem kontejnerů 6, 8, 9, 11 m3 -čištění a likvidace nádrží -analýzy odpadů.

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Provozujeme zařízení na využívání interních odpadů u Rychnova nad Kněžnou. Možnosti uložení: - zemina a kamení - směsný stavební a demoliční odpad a další interní odpady.

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -barevné kovy -ferroslitiny -kabely -autobaterie -elektromotory.

Nákladní doprava. Likvidace stavebních odpadů. Výroba, prodej: - stavební recykláty.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Naším cílem v hb Solar je představit a dodávat na trh vysoce kvalitní technologie šetrné k životnímu prostředí pro využívání obnovitelných zdrojů energie. V současné době se používají fotovoltaické systémy k zajištění ekologicky bezpečné a spolehlivé dodávky energie pro budoucnost. Současně jsme otevřeni vývoji nových a udržitelných výrobních ...

Autodoprava: -nákladní, -vnitrostátní a mezinárodní doprava. Služby: -odvoz a likvidace odpadů.