Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Odpadové hospodářství: - nakládání, třídění a odvoz odpadů - sběrný dvůr - čištění komunikací. Plakátování, pneuservis. Údržba, opravy: - místní komunikace - dopravní značení - odvoz fekálií - veřejné osvětlení - dětská hřiště - terénní úpravy. Výroba a distribuce tepla: - dodávky tepla a TUV z městských kotelen. Provoz ...

Technické služby: - služby v oblasti nakládání s odpady - úklid a údržbu veřejných komunikací - letní koupaliště Otevírací hodiny: Pondělí - Úterý 6:00 – 14:30 Středa 6:00 – 16:30 Čtvrtek - Pátek 6:00 – 14:30 Pobočka: - provoz sběrného dvora - skladování a likvidace nebezpečného odpadu - zpětný odběr elektrospotřebičů

Stavební společnost: - likvidace odpadů - demolice - demontáže - rekultivace - recyklace, drcení stavebních odpadů - domy na klíč - rekonstrukce bytů a bytových jader - montáž plastových oken - kompletní zednické práce - fasády - zateplení každého typu domu - celkové rekonstrukce budov - půdní vestavby a nástavby - kovovýroba - ...

Služby: -montáž, servis, kompletní služby, rekonstrukce koupelen, solární systémy, centrální vysavače.

podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady Provozovna U Pošty 366, 538 51, Chrast

Demolice, odstraňování staveb a objektů. Výkup a likvidace kovových odpadů. Demontáže technologických celků, hal, konstrukcí a sil. Sběr a likvidace kovů, druhotných surovin a šrotu.

Výkup, sběr, sběrna, recyklace, zpracování: - druhotné suroviny - odpady - kovové, papír, plasty, sklo.

Provádíme: - čištění odpadních vod - odstraňování nebezpečných kapalných odpadů - přepravu kapalných odpadů (ADR), odpadních vod a kalů.

Zajišťujeme: - odborné dozory staveb, včetně legálních odborných odchytů a transferů našich i exotických obojživelníků a plazů z budov a staveb - ekologickobiologický dozor - odchyt volně žijících organismů, plazů, žab, zvířat, obojživelníků - odborné posudky - tvorba mapových výstupů - monitoring životního prostředí.

Komplexní komunální služby pro město Otrokovice a okolní region: -nakládání s komunálními odpady -úklidové a čistící práce -údržba komunikací -realizce a údržba zeleně -veřejné osvětlení - tel.: 577927939 -správa hřbitova - tel.: 577932603 -zahradnictví - tel.: 577926441.

Ekologie. Životní prostředí-sekce hluku. Státem autorizovaná a akreditovaná zkušební laboratoř č.1065.

ENVIROS, s.r.o., je společností poskytující energetické a environmentální poradenství. Působí v ČR a dalších evropských a asijských zemích. Je zapojen do projektů v rámci programů EU, WB, EBRD, USAID, Ecolinks a dalších.

Nákup,zpracování,prodej: -kovový odpad. Výkup: -železo,měď,hliník,bronz,mosaz a jiné barevné kovy od firem i soukromých osob -šrot na faktury i za hotové -sběrné suroviny (jen kovy). Nabízí: -zajišťování odpadového hospodářství v podnicích -likvidace technologických celků -demontáže strojů a jejich likvidace -odvoz ...

Nakládání s odpady. Provoz sběrny druhotných surovin. Provozovna: - Anenská, Opava.

Povodňové plány, manipulační řády pro VS, povodňový plán pro obce, odlučovače ropných látek.

Provádíme: - likvidace běžných odpadů - nákladní vnitrostátní doprava.

EKOHYDROGEO Žitný s.r.o. je specializovaná: - konzultační - inženýrská - realizační společnost poskytující od roku 1992 široké spektrum služeb v oblasti ochrany životního prostředí. Hlavním cílem naší společnosti je uspokojovat aktuální potřeby svých zákazníků komplexním souborem služeb realizovaných na vysoké odborné úrovni.

Studie, měření, poradenství, konzultace: -spolupráce na projektování dokumentace při posuzování vlivu na životní a pracovní prostředí (forma tzv. oprávněné osoby v ŽP) -certifikace auditora pro životní prostředí -majitel osvědčení odborné způsobilosti -výpočty: -oslunění (zastínění) staveb -tepelné zátěže interiérů -v oblasti hluku ...

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - elektronické součástky, doplňky a spojový materiál. Ekologická recyklace elektrických materiálů a materiálů s obsahem drahých kovů.

Výkup, zpracování: - odpadů - kovy, papír, plasty a elektromateriál.

Sběr a zpracování kovových odpadů: - likvidace technologických celků - demontáže - výkup barevných kovů, měď, hliník, bronz, železo, mosaz, nikl, ocel, nerez, litina - nakládání s kovovými odpady - barevné kovy, lití do písků, pískové formy - modelárna - výroba dřevěných modelů - šrot, kovošrot.