Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Kontejnerová doprava nonstop: -přeprava materiálů vozy AVIA DAEWOO 5t, D90-5t, MAN 7t -objem kontejnerů 3, 5-4, 5m3-11m3 -pronájem kontejnerů. Obchod, prodej a přeprava sypkých materiálů: -kamenivo, drtě frakcí od 0, 2 až 60/120 po lomový kámen -písek bratčický, černovický, štěrkopísek -dovoz písku -stavební suť -komunální ...

Činnost: - realizace fotovoltaických elektráren - instalace slaboproud, silnoproud.

Výroba, prodej, montáž. Kominické práce a služby. Měření emisí malých zdrojů dle zák. 86/2002 Sb. Technické poradenství: - návrh řešení kouřových, spalinových cest. Montáž: - nafukovací pryskyřičné vložky - kovové komínové vložky - vícevrstvé kovové komíny. - FURANFLEX Revize, periodické ...

Práce, služby, technické služby: - provoz skládky -skládka TKO - svoz tuhého komunálního odpadu - přistavení, pronájem a odvoz velkoobjemových kontejnerů pro odvoz tuhých odpadů - převoz materiálů multikárou a traktorem s vlekem - strojní čistění a mytí zpevněných ploch - práce vysokozdvižnou plošinou - elektromontážní ...

Výkup barevných kovů a železného šrotu: -likvidace technologických celků a hal, ocelové konstrukce, kotelny, provozy firem apod. na celém území ČR -výkup barevných kovů, železných kovů ocelový, litinový a legovaný odpad, dle ČSN 420030 bez škodlivin a silného znečištění odvoz kovového odpadu našimi dopravními ...

Firma EKOMEX, s. r. o. působí na odpadovém trhu v rámci ČR od roku 1995. Za tuto dobu jsme nasbírali spoustu poznatků a zkušeností, na jejichž základě Vám nabízíme komplexní služby v oblasti likvidace odpadů kategorií O a N (ostatních i nebezpečných).

EKOHYDROGEO Žitný s.r.o. je specializovaná: - konzultační - inženýrská - realizační společnost poskytující od roku 1992 široké spektrum služeb v oblasti ochrany životního prostředí. Hlavním cílem naší společnosti je uspokojovat aktuální potřeby svých zákazníků komplexním souborem služeb realizovaných na vysoké odborné úrovni.

Zajistíme odvoz odpadů a stavebních sutí, přistavení kontejnerů o objemu 3-15 m3 a nosnosti 3-10 tun (nosiče Avia a Mercedes Benz).

Výkup, prodej: -barevné kovy. -železo, měď, mosaz, hliník

Ekologická likvidace vozidel: - staré vozy, automobily. Výkup, zpracování: - kovový odpad, kovový šrot - bílá technika (sporáky, pračky, myčky).

Služby: - optimalizování provozu čistíren - úprava pitných vod. Rekonstrukce, intenzifikace, návrhy, analýzy:

Výroba -čisté chemikálie. Zpracování, likvidace: -nebezpečné odpady -technologie pokovování skla - stříbření -galvanizérství.

Práce: -zeměměřičství -projekce -ekologie -tvorba krajiny.

Služby města. Technické služby. •Oblast dopravního značení a veřejného osvětlení •Oblast komunikací •Oblast odpadového hospodářství •Oblast údržby na zařízeních města •Oblast zeleně •Oblast zimní údržby •Oblast dětských a sportovních hřišť a ostatních činností

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.

Sběr, výkup: - elektroodpad - odpadní elektrická a elektronická zařízení. Zpracování a předúpravy odpadů se základním zaměřením na desky plošných spojů. Provozovna: - Průmyslová 922/7, Bolatice.

Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí: -havarijní plány -provozní řády čerp.stanic PHM, skladů chem. látek, mycích ramp, kompostáren apod. -zkoušky těsnosti nádrží na závadné látky -odpadové hospodářství - nebezpečné odpady -plány odpadového hospodářství -ochrana ovzduší a pod.

Předmět podnikání: - výroba potravinářských výrobků - nakládání s odpady - zprostředkování obchodu - velkoobchod - maloobchod se smíšeným zbožím - specializovaný maloobchod - maloobchod tabákovými výrobky - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - ubytovací služby - skladovací služby. Sídlo - Hodonín.

Činnost: - stravovací služby - středisko zajišťuje služby stravování pro zaměstnance mateřské společnosti, zaměstnance ostatních firem sídlících v areálu EOP, firem mimo areál, ale také pro náhodně příchozí. - kantýna - recepční služby - odpadové hospodářství

Sběr, likvidace: - výpočetní technika - monitory.