Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Výroba, prodej, servis a montáž: - zařízení pro ekologii, čištění a úpravu vzduchu a plynných médií. Nabídka ventilátorů, potrubí a příslušenství.

Velkoobchod, prodej: - šrot - kovový odpad.

Služby - nákladní doprava - odvoz odpadů, sutí, kovového šrotu - zemní a výkopové práce.

Dodávka, montáž: - topení - podlahové topení - solární topení - tepelná čidla - voda - kanalizace - rekonstrukce koupelen - plyn.

Poradenství v oblasti životního prostředí. Sběr, zpracování: -odpad.

Poradenství: -poradenství v oboru odpadového hospodářství -odpadové poradenství -ADR-bezpečnostní poradce pro všechny třídy -školení.

Stavební a obchodní činnost. Obkladačské a malířské práce. Recyklace stavebních odpadů, obklady a dlažby.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář.Ochrana životního prostředí a přírody, výpočet záborů pozemků a výpočet odvodů za vynětí ze zemědělského půdního fondu, ÚSES, pozemkové úpravy, rekultivace a zemědělství.

Služby: - strojní čištění odpadů a kanalizací včetně kamerových prohlídek.

Služby: - bezpečnost a hygiena práce - ekologické služby poskytujeme v kategorii odpady, ovzduší a voda. - protivýbuchová prevence - požární ochrana - revize elektro a revize PO. - Koordinátor BOZP Prodej: - prostředky požární ochrany - ochranné pracovní pomůcky

Kovošrot. Výkup: - barevné kovy.

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

Produkty: -odlučovače ropných látek SEPURATOR MOA, lapáky tuků ECOLIP provedení beton, plast -přečerpávací stanice odpadních vod, ATS stanice (provedení beton, plast); čerpadla -drtiče pevných látek JWC -čistírny odpadních vod (komunální) -litinové poklopy TETRA, P-TOP a mříže DRAINEX -šachtové poklopy Alupura k vybetonování -retenční ...

Projekce, dodávka, montáže, inženýring: -úpravny a čistírny, čistírna, čištění odpadní vody -EVH filtr (komplexní jednotka s fyzikálně-chemickým procesem čištění) -dezodorizace (nápň filtru), odpachování -flotátor EVHFLOT, flotace -mycí linky -průmyslové čistírny odpadních vod, ČOV. Služby: -zabezpečení komplexního servisu při čištění a ...

Výkup druhotných surovin: -papír -železo -barevné kovy -textil -sklo. Recyklace kovového odpadu a šrotu. Po-pá:7-14 hodin, od 1.dubna každou první středu v měsíci do 17 hodin.

Skládka, recyklace, drcení: - stavební suť - lomový kámen.

Zemědělská výroba: - živočišná (masové výrobky) - rostlinná Doplňková činnost: - prodej: - výkup, prodej, drcení: - plasty, recyklace /PE polyetylen, PP, PS, ABS.

Služby: -recyklace nekovového odpadu -nakládání s odpady včetně nebezpečných -specializace na stavební odpady -provoz vlastní skládky.

Hlavní náplní holdingu jsou komplexní služby v oblasti nakládání s odpady včetně svozu, separace a odstranění.

Služby: - zpracování a recyklace odpadů v polygrafickém průmyslu.

Sběrné suroviny: -výkup druhotných surovin -papír, železo, barevné kovy.

Služby: - akreditované měření azbestu a jiných anorganických látek ve vzduchu a materiálech, - zpracovávání průzkumů na výskyt materiálů s obsahem azbestu, včetně vyhodnocení rizik a návrhů postupu sanace, - zajištění monitoringu sanačních prací.

Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.