Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Podnikání v oblasti nakládání s odpady

Výkup, zpracování, obchodní činnost, kovošrot, sběrné suroviny: -kovový odpad, kovového odpadu -barevné kovy, barevných kovů -železo a železný šrot, železa a železného šrotu, oceli, kovošrotu. Likvidace, recyklace, výkup: -kabely -elektromotory -transformátory -ocelové konstrukce -jiné celky obsahující barevné ...

Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady.

Poradenská činnost: - tepelná ekologická izolace. Výroba: - izolace (drcený POLYSTYRÉN - STYROBALL) - celulózová izolace TEMPILAN - akustická izolace INTELAN - zdravotně nezávadná, ekologická - tepelné omítky - stavební systém AMOS. Výroba, prodej: - aplikační stroje. Zpracování odpadů: - papír - polystyrén.

Technologie čisté vody: -ozonizační jednotky Aplikace ozonu v oborech: -vodárenství -stáčírný minerálních a pitných vod -bazénové technologie -dezinfekce vod -odpachování průmyslových a odpadních vod.

Služby: -čištění potrubí. Čištění: -průmyslových potrubí -kanalizačních a odpadních potrubí -technologických potrubí -dešťových potrubí. Vytěžování potrubí-zanesení potrubí. Frézování ucpávek a nálitků v potrubí. Revize potrubí. Vytyčování směru potrubí.

Zpracování a šrotování kovů, nákup a prodej odpadu kovů.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - optimalizované systémy malých a středních energetických zdrojů - informační systémy pro ekologii - optimalizace zkoušky elektrických odlučovačů. Koncepce, studie, odborné posudky, odborné překlady: - služby v oblasti průmyslu, energetiky, státní správy, životního prostředí. Stavební činnost, ...

Sběr a zpracování ostatních odpadů. Restaurace . Kempy a jiná zařízení pro krátkodobé ubytování.

Služby: -recyklace odpadů, skládek -třídění a zpracování plastů -sběr a zneškodňování průmyslových odpadů -likvidace odpadů -komplexní služby v nakládání s odpady.

Naše služby: - likvidace ropného znečištění v zeminách a vodě - atmogeochemický průzkum - poradenství v oblasti ekologie.

Nabídka služeb: Autodoprava převoz materiálu nakládání hydraulickou rukou do 1, 5t Provádění zemních prací - UNC Prodej písku Asfaltování Řezání asfaltu Čištění kanalizací Vývoz septiku Rozvoz kontejnerů 7m3 Práce kompresorem Zimní údržba dle písemných objednávek Truhlářské práce Práce plošinou Elektrikářské práce na ...

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Skládka komunálních odpadů kategorie O. Pro firmy a pro občany. Možnost zajistit odvoz odpadu kontejnery od 1 m/3 do 7 m/3 Provozní doba: - po-pá: 7.30 - 17.00 - so: 9.00 - 12.00 Orientační základní ceny za ukládku nejběžnějších odpadů za 1 tunu - komunální odpad 725 Kč - biologický odpad 450 Kč K uvedeným cenám se ...

Sběr, výkup, sběrna a zpracování: - kovový materiál, kovový odpad. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Dodávka a montáž: - mycí linky pro autoumývárny - ambulantní čističky podvozků pro nákladní automobily - ambulantní čističky podvozků pro kolové zemní stroje - zařízení pro větrání průmyslových hal včetně rekuperace tepla (decentrální systém, jednotky NJVR 8001) - zařízení pro čištění domovních odpadních vod - zařízení pro čištění ...

Recyklace: - fólie a streč fólie. Výkup: - kovový odpad - surovin. Prodej: - vojenské techniky.

Sběr druhotných surovin, výkup: - papír - železný šrot - barevné kovy - autobaterie.

Výkup: -kovový odpad -spalovací a elektrické motory -převodovky, katalizátory, konektory -likvidace vraků.