Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Poradenská, konzultační, inženýrská a projektová činnost pro regionální rozvoj. Příprava, financování a realizace projektů a investičních záměrů - dotace EU a ČR. Příprava a realizace projektů z programů EU - Operační programy Životní prostředí, ROPy, Program rozvoje venkova

Výkup a prodej druhotných surovin: - železo - měď - papír.

- výroba plastových palet a plastových výrobků - recyklace odpadů - recyklovaný plast.

Recyklace elektroodpadu. Výroba, montáž, servis spotřební elektroniky.

Čištění a zjišťování technického stavu nádrží pro skladování ropných látek, zneškodňování odpadu vzniklých při této činnosti.

Služby v ekologii: -E.I.A. - oznámení, dokumentace, posudky -IPPC od žádosti až po souhlas -konzultace a poradenství -rozptylové studie -provozní a havarijní předpisy -plány odpadového hospodářství -vedení předepsané evidence -výkon funkce odpadového hospodáře -realizace krajinářských úprav -biologická rekultivace -revitalizace ...

Služby v oblasti systémů řízení (ISO): - - kvalita, environmentální management, bezpečnost práce. Audity a certifikace. Environmentální a ekologické poradenství a služby. Služby v lesnictví. Rekultivace malých územních celků. Revitalizace vodních toků. Výškové práce. Miniškolička a mateřské centrum Vláček.

Projekty v oblasti životního prostředí.

Projekty, prodej, montáž, servis: - alternativní zdroje energie. Provádí: - montáž špičkové solární techniky - rehabilitace - penziony, banky, administrativní budovy, chaty, domky-bazény.

Úpravna a čištění vody: -odstranění vodního kamene.

Sběrné suroviny. Výkupny všeobecného sběru: -papír -železo -barevné kovy -plasty -sklo.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Firma ČÍMA odpady nabízí v Libereckém kraji komplexní služby v odpadovém hospodářství. VYVÁŽENÍ: - septiky, žumpy, jímky, fekálie, lapače ropných látek PRÁCE: - oprava kanalizačních přípojek a jímek - čištění kanalizace tlakovými vozy, ( krtek ) - tukové jímky, lapoly SLUŽBY: - doprava písku, štěrku, betonu - odvoz odpadů - zimní ...

Kancelář: - Prosenice 8, 75121 Prosenice okr. Přerov, tel: 581226232. Komplexní služby v nakládání s odpady: - likvidace odpadů - vzorkování, chemické, fyzikální a ekotoxické analýzy - zpracování programu odpadového hospodářství.

Likvidace odpadů. Měření znečištění prostředí. Zasypávání důlních jam.

Likvidace: - odpadní vody.

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -likvidace ocelových konstrukcí -vlastní nakládka a odvoz odpadu.

Služby: - hodnocení vlivu staveb na životní prostředí (EIA) - zavádění systémů environmentálního řízení (EMS) - zabezpečení požadavků integrované prevence (IPPC) - ekologické audity.

Výkup, sběr, sběrna, zpracování: - kovový odpad.

Výkup, sběr, sběrna, zpracování: - kovový odpad.

Výkup, sběr, sběrna, zpracování: - kovový odpad. Výkup pouze od firem.

Výkup, sběr, sběrna, zpracování: - kovový odpad.

Likvidace inertních odpadů. Prodej písku a drtí.