Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Služba: - svoz odpadu - technické služby.

Dopravní stavby: -výstavba a rekonstrukce silnic -chodníky a parkoviště -zámková dlažba. Inženýrské stavby: -kanalizační řady -opěrné zdi a mosty -liniová vedení. Projekce dopravních staveb. Recyklace asfaltů, betonů a stavebních sutí.

Výkup a zpracování: -kovový odpad a barevné kovy. Likvidace: -provozní zařízení.

Služby: -technické zkoušky, analýzy -provádění energetických auditů -odborné posudky pro státní fond životního prostředí.

Pobočka. Výroba tiskových barev a přípravků se zaměřením na sítotiskové a flexografické barvy. Nakládání s odpady i nebezpečnými, poradenství. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Výkup, zpracování: -plastové přepravky -výrobky z HDPE -PET lahve. Služby: -vlastní zařízení k drcení PE**. Dovoz, import: -ovoce, zelenina: -citrusové plody, melouny, broskve, kiwi, nektarinky, hroznové víno.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Průmyslové čištění: - plochy a budovy, světlíky a klimatizace - lakovny, komplexní servis (vodní hospodářství, filtrace vzduchu) Termické čištění (odstranění laků a jiných nečistot): - díly pro lakovny a elektroprůmysl - části strojů a zařízení Recyklace průmyslových výrobků z plastů: - drcení - granulování, barvení Odpadové ...

Služby: -ekologická likvidace automobilů -potvrzení o převzetí autovraku. Prodej: -náhradní díly na nákladní automobily -Tatra Liaz a další.

Pobočka. Služby: - poradenství v oblasti životního prostředí a energetiky - energetické audity - emisní povolenky, obchod s emisemi - termovizní měření - ekologické a energetické projekty a studie.

Poradenství a konzultace: - obnovitelné zdroje energie a TZB.

Výkup sběrového papíru a druhotných surovin, jeho třídění a následné předání konečnému zpracovateli, odběrateli jsou jak české papírny, tak i papírny zahraniční. Sběrné suroviny, výkup a prodej: - papír - noviny, časopisy, lepenka - železo - barevné kovy - měď, mosaz.

Výkup, odvoz, zpracování: -komunální odpad -šrot. Sídlo firmy dle OR: -Brno Cihelní 3 tel.: 545 235 536.

Služby: -inženýrská činnost -poradenství, projekty a studie v oblasti ekologie.

Projekce, poradenství: -oblast podnikání a řízení.

Čištění, revize: -kanalizace, jímky, lapoly. Sběr, likvidace: -pevné, kapalné odpady -oleje. Autodoprava, doprava: -odvoz, přeprava odpadu: -kontejnery, cisterny. Sídlo dle OR: -Blansko.

Ekologie. Pradenství v oblasti: - ekologie - chemie - aktivní uhlí.

Autodoprava: -nákladní do 6tun -přeprava nadměrných nákladů -vnitrostátní doparva -objemný náklad do 78m. Služby: -poradenství v ekologii -likvidace nebezpečných odpadů -sběr a likvidace odpadů -likvidace a využití starých skladových zásob -demontáž zařízení-sila, potrubní rozvody, podzemní nádrže -demontáž střešní krytiny ...

Služby: -svoz domovního odpadu -správa a udržba silnic -pohřebnictví -zahradnictví -údržba veřejného osvětlení -čištění města -provozování parkovišť.

Lektor Českého sněmu dětí pro životní prostředí.

Výkup: - kovový odpad - barevné kovy.

Výroba, prodej: -biologické čistírny odpadních vod -ČOV -polypropylenové nádrže, septiky, lapoly -bazény, obklady.

Poskytování a správa software pro environmentální management a nabídka ekologického poradenství.