Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se postará o vaše potrubní a kanalizační systémy, neváhejte a obraťte se na společnost Antonín Bláha. Máme dlouholeté zkušenosti a nabízíme vysokou kvalitu služeb v oblasti čištění a desinfekce potrubí, kanalizací, dešťových a okapových obvodů a říms. Používáme moderní technologie a ...

Služby: - převoz, třídění, lisování a zpracování veškerých recyklovatelných surovin.

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Dodávka fotovoltaických panelů pro různé typy střech - taškovou střechu, trapézovou, falcovanou i plochou střechu. Dodáváme i systém komponentů pro uchycování.

HANTÁLY a.s. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Svoz odpadů, skládkování odpadů, separace odpadu, drcení suti, sběrný dvůr, zametání, kompostárna. Silniční motorová doprava nákladní. Kontejnerová doprava a pronájem kontejnerů v okresech Břeclav, Hodonín, Hustopeče u Brna Nakládání a svoz odpadu a likvidace komunálního ...

Společnost Šafíci s.r.o. zajišťuje poradenské služby v oblasti ekologie (vodní hospodářství, odpadové hospodářství, BOZP..)

Služby: - svoz, likvidace odpadů - výkup odpadu - autovrakoviště

Odpadové hospodářství: - čištění kanalizací - práce sacím bagrem - ekologické zneškodňování odpadů - čištění nádrží a jímek - sběr a odvoz nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - revize a monitoring kanalizací.

Global Recycling, a.s. jako, moderní společnost, si zakládá na ochraně životního prostředí. Cílem je úplný proces recyklace.

Komplexní převzetí odpadové hospodářství. Poradenství v oblasti ekologie. Evidence odpady: -komunální odpad -ostatní a nebezpečný odhad. -pronájem kontejnerů. Demolice objektů, demoliční práce.

V oblasti odpadového hospodářství se naše společnost pohybuje již více jak 25 let. Naše firma byla založena v roce 1993 se zaměřením na regeneraci použitých ředidel, rozpouštědel, trichloru a perchloru. Nyní máme přes tisícovky zákazníků z různých oborů a velikostí. Pomáháme Vám s likvidací odpadů, především nebezpečných a snažíme se, aby ...

VIP DEFENSE s.r.o. poskytuje rozsáhlou škálu služeb, provádí bezpečnostní služby, nakládání s odpady, výroba GMP+, poradenství týkající se školení a kurzů.

Služby: - vypracování průkazu energetické náročnosti - projekty Nová zelená úsporám - zjišťujeme informace o nemovitostech před koupí, prodejem

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Služby: -ekologie -likvidace odpadů -certifikace ISO -odborný zástupce pro přepravu nebezpečných věcí ADR, RID -analýzy odpadních vod -měření emisí.

Nakládání s odpady. Svoz separovaného odpadu. Sběr, třídění, zneškodňování odpadů. Doprava - kontejnery. Prodej - kontejnery, plastové popelnice. Pronájem plastových kontejnerů. Sběrný dvůr.

Ekologická likvidace vozidel. Vaše vysloužilé, nepojízdné auto zlikvidujeme ekologicky a podle platné legislativy. Protokol o likvidaci vystavíme ihned při převzetí. Odvoz od vás je na naše náklady. Vy nic neplatíte, naopak my od vás vozidlo vykoupíme. Jsme zavedená firma se seriózním přístupem, vstřícným jednáním a dvacetiletou historií.

Stroje na svařování a zpracování plastů: - extrudery, ohýbačky, horkovzdušné pistole, pravítka, polyfuzní svářečky. Výroba a prodej svařovací dráty z polypropylenu a polyethylenu. Recyklace plastů.

Výkup a sběr surovin. Tryskání a pískování kovových povrchů. Autodoprava.

V SERVIS - INSTALACE s.r.o. je společnost, která se zabývá čištěním kanalizace a odpadů, instalatérskými a topenářskými pracemi, kamerovým průzkumem kanalizace, bezvýkopovými opravami kanalizace a pronájmem minidumperu. Společnost V SERVIS - INSTALACE s.r.o. nabízí svým zákazníkům rychlé a kvalitní řešení problémů s ucpanými nebo prasklými ...

Ekolikvid - Ekologická likvidace aut Odtah a ekologická likvidace vozidel všech značek a typů po celém Moravskoslezském kraji. Výkup vozidel v jakémkoliv stavu, barevných kovů (měď, mosaz, hliník, zinek, olovo, cín a veškeré tvrdokovy) a katalyzátorů.

Likvidace vozidel po celé České Republice s odtahem ZDARMA, protokolem od státem oprávněné firmy IČO: 06864066, IČZ: CZE00995, ZÚJ: 575569 HoVik s.r.o.) a odměnou za auta zajímavá na náhradní díly. Ekologická likvidace aut a výkup vozidel po celé České Republice.

-Výkup kožek a peří -Sběr a výkup druhotných surovin

Společnost Melbax plastic s.r.o. Hulín je výrobní firma z regionu Kroměříž, Zlínský kraj, jejíž výroba je zaměřena na práškové plasty. Firma se zaměřuje i na recyklace plastových odpadů z výroby, recyklaci plastů do formy prášku. Výroba, prodej: -práškové plasty (fluidní a ruční nanášení, nosiče, barevné koncentráty, rotační natavování ...

Provádíme ekologické likvidace vozů. Odtah vraků po celé ČR zdarma.