Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Výkup a zpracování: - kovového odpadu. Provozovna Olomouc U Podjezdu 1, 772 00 Olomouc tel.: 583456390; 602761647

Naším konečným cílem je dosažení myšlenky, že stavitel či soukromá osoba od počátku stavby do jejího ukončení, zde naleznou veškeré portfolio služeb (Vozidla, Zemní stroje, Materiály a skládky, Profese, Poradenství, Facility management), kde si mohou rovnou objednávat to, co zrovna potřebují.

Výroba (i zakázková), velkoobchod, prodej: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) pytle -ventilové pytle -barierové pytle pro chemický průmysl -PP, CAST, sáčky s EU výsekem -kelímky na studené a teplé nápoje -plastové jednorázové nádobí a příbory pro občerstvení -mikrotenové tašky, sáčky, potravinářské fólie HDPE, LDPE, ...

Jsme specialisté na čištění kanalizací a dalších potrubních systémů. S pomocí sacího bagru také provádíme sání, transport a vyfukování mokrých i suchých materiálů.

Ekologická likvidace vozidel a autovraků v ČR zdarma, za některé předem dohodnuté vozy platba v hotovosti. Předání dokladu pro Úřad k trvalému odhlášení vozidla + odtah autovraku zdarma. Praha a Středočeský Kraj, platí po celé ČR.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Základem činnosti naší společnosti AKOPA je výkup autobaterií a kovového odpadu. Vykupujeme olověné a nikl-kadmiové akumulátory. V našem kovošrotu přijímáme většinu kovů – od železa po měď.

Služby: - výstavba a opravy komunikací a mostů - ekologické a inženýrské stavby - výroba a prodej živičných směsí, drceného kameniva, betonových směsí, stavebnin - letní a zimní údržba silnic - výstavba, rekonstrukce silnic a mostů - pokládka a prodej živičných směsí - penetrační úpravy vozovek a ploch - prodej stavebnin - ...

Kovošrot, služby: - ekologická likvidace elektroodpadu - výkup kovového odpadu, autovraků - pronájem kontejnerů.

Likvidace nebezpečných odpadů včetně geologických prací a sanací.

Velocha Josef se specializuje na prodej černého a hnědého uhlí, kameniva, briket a koksu. Dřevo je vhodné do kotlů, krbů nebo kamen. Mezi naši další činnost se také řadí kontejnerová doprava a dovoz sypkých materiálů. Prodej uhlí a palivového dříví: - palivo - koks - černé a hnědé uhlí - kvalitní hnědé uhlí z Bíliny - kostka, ořech l, ...

Činnost: - technické služby - odpadové hospodářství, údržba veřejné zeleně, zimní údržba místních komunikací - veřejné osvětlení

Činnost: - zpracování elektroodpadu

Činnost: - ekologická likvidace elektronického odpadu (výpočetní, kancelářská technika)

Ostatní specializované stavební činnosti j. n., Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Výroba nealkoholických nápojů; stáčení minerálních a ostatních vod do lahví, ale zabývá se i dalšími 6 obory. Je aktivní bez omezení činnosti.

Realizujeme komplexní revitalizaci krajiny dotčené těžební činností.

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Služby - odvoz a odstranění odpadů - nakládání s chemickými látkami a směsmi - odpadové hospodářství - ekologické poradenství.

Služby: - skartace dokumentů - vyhledávání, zakádání dokumentů - digitalizace dokumentů - dlouhodobé uložení, archivace dokumentů.

Technické služby: - komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, ekologické poradenství, zřizování a provozování zařízení pro nakládání s odpady včetně svozu a separace odpadů - opravy veřejného osvětlení, údržba a úklid komunikací včetně zimní údržby - řízená skládka Osová Bítýška - 607 831 367 - výroba a rozvoz jídel, zajištění jídel ...

Středisko bytového a místního hospodářství města Velkého Šenova poskytuje komplexní služby. Jsme vlastníkem vodovodu a kanalizační sítě na odvádění odpadních vod a poskytujeme dodávky pitné vody. Dále provozujeme sběrný dvůr pro směsný komunální a objemný odpad. Zabýváme se také údržbou zeleně, provádíme sečení travnatých ploch nebo lokální ...