Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Pořádání přednášek na téma ochrana krajiny a optimalizace výstavby a zpracování metodik: - hodnocení krajiny - krajinného rázu - harmonizace výstavby do krajiny - navrhování koncepcí rozvoje - tvorba krajinných plánů - ochrana přírody - podpora územního plánování v ochraně životního prostředí - územní studie krajiny

Služby: - zemní práce - demolice - dokončovací práce - drcení stavebních odpadů Výroba, pokládka: - beton, betonů

Služby: - svoz a likvidaci komunálního a složek vytříděného komunálního odpadu - údržba zeleně a úklid veřejných prostranství a hřbitova - provoz veřejného vodovodního řadu - provoz veřejného kanalizačního řadu a čistírny odpadních vod - údržbu a opravy obecních komunikací - práce zajišťující hospodářskou činnost pro správu lesů v majetku ...

Služby: - ekologické studie - dokumentace EIA - rozptylové studie - měření složek životního prostředí - rekultivace Výroba: - biopaliva - plastové ČOV Výstavba: - ČOV - ekologické stavby

Zpracování, výkup: - železný, neželezný, nerezový šrot - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace vyřazených technologických zařízení.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Služby: - nákladní autodoprava - likvidace odpadů.

Služby: - autodoprava multikárou M25. Prodej_ - destilovaná voda pro technické účely - směsi do ostřikovačů. Outsorcing, poradenství v oblasti metrologie. Ekologie a odpadové hospodářství.

Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Svozu bioodpadů, rostlinná výroba a agroslužby. Prodej strojů, náhradních dílů i zajištěním následného servisu.

Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Výkup a zpracování: - kovového odpadu. Provozovna Olomouc U Podjezdu 1, 772 00 Olomouc tel.: 583456390; 602761647

Naším konečným cílem je dosažení myšlenky, že stavitel či soukromá osoba od počátku stavby do jejího ukončení, zde naleznou veškeré portfolio služeb (Vozidla, Zemní stroje, Materiály a skládky, Profese, Poradenství, Facility management), kde si mohou rovnou objednávat to, co zrovna potřebují.

Výroba (i zakázková), velkoobchod, prodej: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) pytle -ventilové pytle -barierové pytle pro chemický průmysl -PP, CAST, sáčky s EU výsekem -kelímky na studené a teplé nápoje -plastové jednorázové nádobí a příbory pro občerstvení -mikrotenové tašky, sáčky, potravinářské fólie HDPE, LDPE, ...

Jsme specialisté na čištění kanalizací a dalších potrubních systémů. S pomocí sacího bagru také provádíme sání, transport a vyfukování mokrých i suchých materiálů.

Ekologická likvidace vozidel a autovraků v ČR zdarma, za některé předem dohodnuté vozy platba v hotovosti. Předání dokladu pro Úřad k trvalému odhlášení vozidla + odtah autovraku zdarma. Praha a Středočeský Kraj, platí po celé ČR.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Základem činnosti naší společnosti AKOPA je výkup autobaterií a kovového odpadu. Vykupujeme olověné a nikl-kadmiové akumulátory. V našem kovošrotu přijímáme většinu kovů – od železa po měď.

Služby: - výstavba a opravy komunikací a mostů - ekologické a inženýrské stavby - výroba a prodej živičných směsí, drceného kameniva, betonových směsí, stavebnin - letní a zimní údržba silnic - výstavba, rekonstrukce silnic a mostů - pokládka a prodej živičných směsí - penetrační úpravy vozovek a ploch - prodej stavebnin - ...

Kovošrot, služby: - ekologická likvidace elektroodpadu - výkup kovového odpadu, autovraků - pronájem kontejnerů.

Likvidace nebezpečných odpadů včetně geologických prací a sanací.