Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Dodávka, montáž, realiazce: - bazény - koupací jezírka.

Nákladní autodoprava: - nákladní vozy zn. Tatra - doprava sypkých materiálů - odvoz stavební suti - vývoz fekálií, lapolů. Práce: - zemní, výkopové - práce bagrem.

Společnost VOUT, s.r.o. se zabývá ekologickým poradenstvím. Svým klientům nabízí kompletní konzultační a poradenskou činnost v oblasti životního prostředí. Mezi služby, které naše společnost poskytuje patří příprava na certifikaci systémů QMS, EMS a OHSAS (BOZP), odběry vzorků odpadů a odpadních vod, odstraňování ekologických zátěží, sanační práce ...

Nakládání s odpady: - zneškodnění odpadů kategorie „O“ na řízených skládkách - zneškodnění odpadů kategorie „N“ ve speciálních zařízeních určených k úpravě, zpracování a konečnému zneškodnění nebezpečných odpadů - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách - systémy odděleného shromažďování odpadů s ...

Kompostárna - služby v oblasti nakládání s biologickými odpady - drcení odpadního dřeva, klestu - přijímání biologicky rozložitelných odpadů a biologicky rozložitelných komunálních odpadů - produkty: organická hnojiva, kompost.

Práce s odpady, recyklace, ekologické projekty. Výkup PET lahví: -volně ložené -slisované do balíků -barevné tříděné i netříděné -doprava vykupovaných lahví automobilová i železniční (vlečka v areálu). Výroba PET recyklátu: -drť přírodní, modrá, zelená a barevná směs -střižové vlákno -obalové fólie -vázací ...

Vývoz, čištění: - septiky - jímky - ČOV - fekálie

Firma Lubomír Dryje - Kovotop provádí kompletní instalatérské práce. Zajišťujeme veškeré služby v oblasti voda, topení, plyn, dále revize a čistění kanalizací či jádrové vrtání. Zabezpečíme Vám montáže a opravy rozvodů užítkové i pitné vody včetně instalace sanitárního vybavení. Zabýváme se také výstavou domovních i průmyslových kotelen, opravou ...

Recyklace, zpracování: - odpadů vzniklých z produkce automobilového průmyslu - textilní odpady.

Odvoz, výkup: - kovový odpad - komunální a stavební odpad

Poskytování služeb v oblasti: -BOZP, PO a ekologie.

Služby - školení a semináře v oblasti odpadového hospodářství. Pobočka Plzeňský kraj - adresa: Nám. Svobody 137, 335 61 Spálené Poříčí - tel. 603 161 021. Pobočka Vysočina - adresa: Petrovická 857, 592 31 Nové Město na Moravě - tel. 739 932 290.

Služby: - hydrogeologie - inženýrské geologie - sanační geologie - zkoušení zemin - průzkumy přítomnosti azbestu a stanovení radonového indexu pozemků - odpadové hospodářství

Obchod s železnými a neželeznými kovy: - nikl - dovoz a prodej křemíku - přepracování hliníku - stříhání kovů lisem Likvidace: - strojů a zařízení i celých technologií - likvidace nebezpečných odpadů.

Návrhy a realizace fotovoltaických systémů různého rozsahu, od ohřevu vody přes složitější kumulaci vyrobené elektrické energie až po ostrovní systémy.

Výkup železa, barevných kovů, papíru či slitiny má ve své nabídce firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. Dále také provozujeme sběrnu druhotných surovin a provádíme ekologickou likvidaci autovraků. Na základě dlouholetých zkušeností se řadíme mezi jedny z nejdůležitějších zpracovatelů barevných kovů a kovošrotu na území Klatovska. Sídlíme na adrese ...

Poradenství v oblasti životního prostředí

Výkup: - termoplastické odpadové materiály (HDPE, LDPE, PP, PPT...)

Nakládání s odpady. Odstraňování starých ekologických zátěží. Ochrana-životní prostředí. V oblasti výbušnin je činnost spojená s jejich nákupem a prodejem včetně marketingu. Společnost Ecocoal, s.r.o. je držitelem mezinárodního certifikátu managementu kvality a životního prostředí dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001.

Zemní práce: -přípravné práce pro stavby -terénní úpravy -výkopové práce, výkopy -hloubení rýh inženýrských sítí -dovoz písků, štěrků a kamene -odvoz sutě a jiného materiálu -bourací práce s hydraulickým kladivem -zemina (odvoz zeminy a její uložení) -odvoz a uložení komunálního odpadu. Služby: -odklízení sněhu.

Poradenská a konzultační činnost - ochrana životního prostředí, ekologie.

Vývoz odpadních vod a fekálií.

Maloobchod: - LETECKÉ BATERIE - SERVIS - POZOROVACÍ A MONITOROVACÍ VOZIDLA - AUTOBATERIE běžné, speciální -trakční baterie - běžné, speciální nabíječe -startovací vozíky. Služby: -likvidace: -opotřebené akumulátory - zdarma -proměření: -dobíjecí soustavy - zdarma. Mimo pracovní dobu mobilní telefon: -602745000.