Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Obchodní a výrobní společnost CONDOR Naše firma je obchodní a výrobní společností, mezi naše zaměření patří komplexní nakládání s odpady - likvidace odpadů, prodej a servis čerpadel (dávkovacích a speciálních včetně chemie), VO, MO baterie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, topení, plyn a archivace a skartace dokumentů.

Služby - nakládání s dřevními odpady - čistění a odvoz manipulačních skladů a pilin - výkup lesní biomasy - štěpkování. Sběrný dvůr - adresa: Mezi Vodami 168/37, 143 00 Praha 4 - tel. 607 875 000.

Výkup, likvidace, zpracování a prodej odpadu či starého papíru.

Technické služby: - sběr, svoz TKO, recyklace odpadů, sběrný dvůr - údržba městské komunikace - dopravní značení - čistění města, údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení - provoz ČOV (čištění odpadních vod) a koupaliště - doprava-UNC, A 75, ČIVO, AVIA 30 MP13, IVECO, MITSUBISHI - pronájem koncertního pódia - správa ...

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Stanice technické kontroly - STK pro osobní a nákladní automobily (do 3, 5 tun). Měření emisí benzín, diesel lpg. Likvidace autovraků. Zákonné pojištění vozidel.

Ekologická činnost: - poradenství v oblasti životního prostředí, vypracování hlášení do IRZ a ISPOP.

Provozování - kompostárna. Zpracování odpadů. Výroba hnojiva.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -tepelné a zvukové izolace.

Sběrna barevných kovů - výkup, zpracování a prodej šrotu a barevných kovů.

Firma Janovský - likvidace odpadů působí v oblasti nakládání s odpady od roku 1991 a zabývá se: - vyklízením - nakládkou - odvozem - řádnou likvidací - využití - zneškodnění odpadů ve smyslu zákona č. 185/2001 Sb. Kontejnery, které naše firma používá mají objem od 3, 5 m3 do 20 m3. Všechny mají zadní část otevírací.

Činnost: - poradenství v oblasti úspor energií pro bytové domy - dotační management - kompletní příprava revitalizace bytových domů.

Služby: Výkup a likvidace odpadů: -laboratorní rozbory odpadních vod a odpadů -čištění odlučovačů ropných látek, tukových lapolů, čistíren odpadních vod -čištění nádrží -tlakové čištění kanalizace a uličních vpustí -sklady nebezpečných odpadů -separace a recyklace odpadů -dodávka absorpčních prostředků -pronájmy ...

Purum s.r.o. je českou společností působící v oblasti odpadového hospodářství. V rámci našich služeb se zejména zaměřujeme na odvoz a přepravu odpadů, odstraňováním odpadů a nebezpečných odpadů, jejich recyklaci a využití.Dále mezi naše služby patří ekologické poradenství, facility managementem a čištění a údržba kanalizací. Kanceláře naší ...

Nákladní autodoprava kontejnerovými vozy DAF a AVIA Výkup - železo - barevné kovy Prodej - uhlí, koks, brikety - štěrk, písek - propan butan Kontejnerová služba Likvidace odpadů Provozovna: Průmyslová 55, Zruč nad Sázavou

Výroba: -hliníkové slitiny -recyklace hliníkového odpadu.

Služby: -občanské sdružení zabývající se životním prostředím.

Odvoz - odpady Čištění a zimní komunikace - chodníky - parkoviště - komerční areályúklid - interiéry Zemní práce Opravy - komunikace Péče o zeleň

Působí v oblasti ekologie a likvidace ekologických škod, poskytuje odborné poradenství v rámci problematiky životního prostředí.

Sběr, výkup, třídění, drcení, recyklace plastů . Plasty, plastový odpad, plastová drť .

Technické služby: - údržbu veřejné zeleně - zimní údržba - odpadové hospodářství.