Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Poradenství, návrh, dodávka a montáž - tepelná čerpadla - fototermické a fotovoltaické systémy.

Ekologické poradenství - odpadového hospodářství, vodní hospodářství - ochrana přírody a ovzduší.

Služby - ekologická výchova a osvěta v oblasti přírody, krajiny a místních zdrojů - odborná a poradenská činnost v oblasti ekologie.

Návrh, instalace plynových kotelen, tepelných čerpadel a solárních systémů pro ohřev teplé vody.

Služby: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, vodního hospodářství a ekologie.

Dodávka elektroniky pro ekologii - řídící systémy pro čistírny odpadních vod - meteorologické stanice - sledování povrchových vod - monitorování životního prostředí.

Výkup, zpracování: - železných i neželezných kovů - kovošrot Výkup papíru a dřeva.

Sanace a vysoušení vlhkého zdiva pomocí nedestruktivní elektrofyzikální metody. Distribuce, prodej - ekologické, elektrofyzikální, průmyslové digitální odvlhčovací zařízení.

Služby: - zpracování projektů v oblasti životního prostředí - inventarizace dřevin - dendrologické průzkumy - biologická hodnocení - pedologické průzkumy

Skupina EP INDUSTRIES se řadí mezi nejvýznamnější průmyslové společnosti, působí v oblastech - energetické strojírenství - dopravní infrastruktura - automobilový průmysl - odpadové hospodářství.

Služby: - projekční a poradenské práce v oblasti ochrany přírody a krajiny - vymezování územních systémů ekologické stability biologické hodnocení podle § 67, ve smyslu § 45i zákona 114/1992 Sb (zákon o ochraně přírody a krajiny) - realizační projekty v krajině (především biocenter, biokoridorů a interakčních prvků) - preventivní hodnocení ...

Pískovna, těžba: - štěrkopísek. Služby: - recyklace stavebních odpadů.

Kompletní služby v ekologii a odpadním hospodářství.

Ekologické a hospodárné využití obnovitelných energií.

Činnost: - poradenství v oblasti ochrany ovzduší - služby v oblasti ochrany ovzduší.

Komerční spisovna, služby: - skenování dokumentů - skladování dokumentů - skartace

Technologie pro odpadové hospodářství : -nakládání s odpady -zpracování odpadů. Služby: -provádění analýzy, kontroly, měření, projekce.

Činnost: - zpracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) - kotlíková dotace - dotační program nová zelená úsporám.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Služby: -svoz komunálního odpadu -údržba komunikací, veřejných prostranství -lesnické práce

Technické služby: -čištění města -sanace -odvádění a čištění odpadních vod -sběr a zpracování odpadů.

Výkup, zpracování: - cínové odpady - cínovo-olovnaté odpady Služby: - poradenství v oblasti životního prostředí - poradenství v oblasti BOZP a PO Sběrný dvůr, Benešov u Prahy, tel.: 777 620 773

Internetový obchod, eshop: - produkty pro úsporu vody - perlátory - EKO drogerie.