Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Poskytujeme ekologické poradenství pro firmy zaměřující se na odvětví strojírenství, automobilového průmyslu, stavební firmy, logistické firmy nebo tiskárny.

Autoservis. Sůužby: - opravy karosérií - plnění klimatizací - pneuservis - ekologická likvidace autovraků - dovoz, prodej ojetých motorových vozidel

Výroba: -rozvaděče nízkého napětí -elektronické součástky -cívky -kovovýroba. Instalace, montáž: -elektrická zařízení. Stavba fotovoltaických elektráren.

Služby: -sběr a výkup odpadů -neutralizace a deemulgace kapalných odpadů -havarijní služby -sanace kontaminovaných území -biodegradace organických kontaminantů -ekotoxikologické analýzy -poradenství v životním prostředí -analytika v životním prostředí -vzorkování.

Výkup, zpracování, prodej: -kovový odpad, barevné kovy -demolice objektů -ekologická likvidace kovového odpadu. Provozovny: -Pelhřimov, Nádražní 292 tel.602476312, 565327243 -Jindřichův Hradec, Jarošovská tel.724356518 -Soběslav, U Nádraží tel.606658918

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Stavební práce - bourací práce technologických zařízení se zaměřením na znovuvyužití odpadů - demolice stavebních objektů, - práce nakladače UNC, LOCUST (kladivo), - řezání ocelových konstrukcí - zemní práce - lešení - instalace i možnost pronájmu. Recyklace odpadů. Nákladní automobilová doprava.

Odběr a výkup odpadu ze staveb a demolicí.

Práce, služby: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - výstavba plynovodů, vodovodů, kanalizací - zemní práce - zemní protlaky do průměru 130 mm - jádrové vrtání diamantovou technikou - čerpání, vývoz a likvidace fekálií z jímek, septiků, žump - autodoprava

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Recyklace stavebních odpadů - stavební suť, stavební odpad - materiál z demolic vozovek - drcení kamenů v lomech - recyklace drážních štěrků. Stavební činnost - zemní práce - rekonstrukce vozovek a komunikací - výstavba pozemních objektů - demolice. Drcení a třídění nerostných surovin v lomech.

Ekologickoá recyklace použitých rostlinných tuků a olejů jako příprava pro další zpracování v chemickém průmyslu. Výkup použitých přepálených rostlinných olejů. Potvrzení o ekologické likvidaci odpadu.

Výkup, zpracování: - železný šrot - barevné neželezné kovy - papír

Služby, práce: - kovošrot (výkup a zpracování), - demolice a demontáž objektů, - zemní práce, - kovovýroba.

Úklid a odvoz odpadu, rozvoz písků, štěrku a dalšího materiálu.

Služby: - recyklace odpadní Aramidové textilní materiály a další nehořlavé speciální textilní materiály na výrobky Výroba: - aramidové netkané textilie - leštící kotouče - bezpečnostní plachty - pracovní pomůcky

Služby: -sběr, svoz, likvidace odpadů a druhotných surovin -pronájem a svoz sběrových nádob a kontejnerů -úprava separovaných složek odpadů (třídění, lisování a meziskladování) -strojové čištění areálů a komunikací zametacím vozidlem -poradenská činnost v oblasti nakládání s odpady a vedení evidence odpadů

Chebské technické služby. Služby: -údržba zeleně -čištění města -sběrný dvůr -umístění reklamních poutačů -odvoz objemného odpadu -autodílna -provoz sportovišť -údržba a opravy komunikací -správa a údržba budov -údržba veřejného osvětlení

Oprava, servis, revize: - akumulátorové baterie Výkup: - olověné akumulátorové baterie

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Sběr,svoz,zpracování odpadu: -komunálního -velkoobjemového -stavebního -tříděného. Provoz vlastní skládky.