Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Likvidace a zpracování plastového odpadu a lisování surovin

Sběr, výkup a využívání plastových odpadů - třídění, lisování nebo mletí a skladování před jejich odvozem k dalšímu využití.

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Centrum inovací a rozvoje je občanské sdružení, které do 31.12.2004 působilo pod původním názvem České centrum čistší produkce (CPC). Organizace vznikla v roce 1995 v rámci česko-norského projektu financovaného norskou vládou. V prvních letech se činnost CPC zaměřovala na realizaci demonstračních projektů čistší produkce, dlouhodobé a ...

Práce, služby: -zemní práce minibagrem. -přistavení kontejnerů. -odvoz odpadu, sutí, rostlinného odpadu.

Služby - ekologické služby - sanace starých ekologických zátěží a znečištěných podzemních vod - likvidace odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - geologické práce v oblasti hydrogeologie - zemní práce - demolice objektů

Služby: -likvidace a výkup pozůstalostí

Služby: -recyklace, zpracování plastů -vývoj software -webdesign

Výkup - kovový šrot Prodej - uhlí, brikety

Měření emisí průmyslových zdrojů. Energetický audit, PENB, účinnost užití energií, kontrola kotle, kontroly kotlů, revize VTZ - kotlů a TNS, prohlídka kotelny, kontroly komínů a spalinových cest.

Služby: -sběr, svoz, likvidace odpadů. -svoz separovaného odpadu. -skartace dokumentů.

Služby, výkup, zpracování - kovový odpad - ekologická likvidace autovraků - likvidace železných konstrukcí a objektů Prodej - hutní materiál

Služby - konzultace a poradenství v oblasti životního prostředí

Sběrné suroviny : - výkup papíru, železa, plastů, PET lahví, fólií a barevných kovů - výkup a recyklace odpadů pro další zpracování. Likvidace dřeva: - štěpkování = drcení dřeva - prodej štěpek - štípané dřevo - prodej, rozvoz dřeva.

Výkup: - barevné kovy - železo. Likvidace: - technologické celkypaličské práce. Provozovna Slavičín Průmyslový areál Slavičín (bývalé Vlárské strojírny)

Služby: -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární ochrana -hygiena práce -pracovní lékařství -ergonomie -technická bezpečnost -formy a metody v prevenci rizik -nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a chemickými přípravky

Čištění odpadních vod specifických technologických provozů: - poradenská a konzultační činnost v oblasti čištění odpadních vod - zpracování návrhů technického řešení - zpracování provozních řádů pro provozy čištění odpadních vod - dodávka a montáž technologických zařízení a činidel pro provozy čištění odpadních vod - záruční a ...

Kovošrot, výkup, zpracování: - kovový odpad Prodej: - hutní materiál - velkoprůměrové trubky

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Nezisková společnost pro firmy v oboru sběr a recyklace osvětlovacích zařízení.

Ekologický právní servis: -bezplatná právní pomoc veřejnosti v ochraně životního prostředí -prosazování precedentálních výkladů -tvorba a připomínkování legislativních návrhů -vzdělávací a osvětové aktivity - tréninky -vydávání příruček o uplatňování práva a případových studií.

Stěhovací a výkopové práce. Likvidace suti.

Zpracování, třídění: -kovový odpad. Průmyslová zóna Ovčáry.

Poradenská, dodavatelská a inženýrská činnost v oboru ekologie úprava vod, filtrace, čištění odpadních vod, včetně složitých chemických procesů.