Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Výkup a zpracování železných a neželezných kovů. Ekologická likvidace odpadů a autodoprava Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve vlastních ...

Kovošrot, recyklace šrotu, nakládání s kovovými odpady Výkup: - ocelový šrot - veškeré barevné kovy. Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve ...

Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Demontáže starých technologických zařízení a autovraků. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve vlastních kontejnerech.

Společnost TSR Czech Republic s r.o. je jednou z předních firem v České republice provádějících: - výkup železa - výkup barevných kovů - zpracování a prodej kovového šrotu hutím a slévárnám doma i v zahraničí. Výrobním firmám s výskytem kovového odpadu nabízíme sběr a odvoz ve vlastních kontejnerech.

Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve vlastních kontejnerech.

Nabízíme: - výkup kovový odpad, železo a barevné kovy.

Služby: -výkup a svoz kovového odpadu -bezplatné zapůjčení kontejnerů k uložení a vyvážení odpadu. Pobočky: -Dolní Rychnov, Revoluční 1108, tel.352628190.

Služby: -prodej kovového odpadu -sber kovového odpadu -výkup kovového odpadu -zpracování kovového odpadu -demontáž autovraků.

Zemní práce se stavebními stroji. Silniční motorová doprava nákladní. Úprava nerostů a dobývání rašeliny a bahna. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Zámečnictví. Zemědělská výroba. Opravy silničních vozidel. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Poskytování služeb ...

Instalace solárních systémů: -fototermické -fotovoltaické -větrné elektrárny do 3kw

Kontejnerová doprava: -odvoz nebezpečných odpadů dle normy ADR v Jihomoravském kraji -likvidace bezpečných odpadů (hlína, stavební suť, domovní i ostatní odpad včetně recyklace (na zásypy).

Elektromobilita plzeňského kraje. Elektromobily, opravy a úpravy sériových vozidel s elektromotorem, projektování a výstavba dobíjecích stanic.

Alternativní zdroje energie. Obnovitelné zdroje. Výrobky a služby z oblasti: - fototermika (solární kolektory na ohřev TUV, bazénů a vytápění), - fotovoltaika (solární elektrárny, drobné aplikace), - domácí větrné elektrárny - tepelná čerpadla - moderní vytápění.

Bohemia Solar nabízí: - využití slunečního záření k přípravě TUV, přitápění nebo k výhřevu bazénů - využití energie spalováním biomasy Výrobky: - sluneční kolektory - solární absorbéry - solární regulace - krbová kamna - dřevokotle - automatické kotle Služby: - ústřední vytápění-montáže, projekty (velkoplošné deskové radiátory, ...

Developer v oblasti obnovitelných zdrojů energie: -plánování, realizace a provoz větrné parky (větrné elektrárny). Služby: -projekt -vyjadřovačky k projektové dokumentaci -výkup nebo nájem pozemků -smlouvy s odběratelem a majitelem rozvodné sítě.

Výkup a likvidace - železo - barevné kovy Provozní doba: PO zavřeno ÚT 8:00 - 16:00 ST 8:00 - 16:00 ČT 8:00 - 16:00 PÁ 8:00 - 16:00 SO 9:00 - 11:00 NE zavřeno

Klientům nabízíme služby v následujících oblastech: STAVEBNÍ PRÁCE A ŘEMESLA * Návrhy, výroba a výstavba zahradních pergol * Výroba nábytku z lamina na zakázku * Zpracování návrhu interiérů a 3D simulací * Zhotovení obkladů a dlažeb * Sádrokartonářské práce a výstavba suchých staveb * Výstavba a revize elektrických vedení * Likvidace a ...

Výkup starých, nefunkčních, autobaterií z aut, průmyslových, stavebních a zemědělských strojů za bezkonkurenční cenu v Moravskoslezském kraji a okolí

Stavební práce. Zemní práce. Demoliční práce (demolice). Vodohospodářské práce. Nakládání s odpady. Stavební stroje - bazar. Velkoobchod, prodej: -motorová nafta.

Provádíme: - zpětný odběr baterií a akumulátorů - zajistíme jejich likvidaci - zpětný odběr a likvidace obalů - odběr baterií a akumulátorů - umístěním odběrových nádob u obchodních partnerů.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady

Služby: - lesnická činnost - kompostování zeleného odpadu.

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.