Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Odvoz, likvidace: - stavební sutě - odpady.

Nakládání s odpady: - čištění kanalizačních přípojek a potrubí.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

ASTON – služby v ekologii – Svoz odpadů a recyklace suti. Zajistíme pro vás odvoz a likvidaci odpadů včetně svozu a recyklace suti i nebezpečného odpadu. Provádíme rovněž tlakové čištění kanalizací. Pronajímáme kontejnery a dodáváme sběrové nádoby.

Komplexní služby v oblasti ochrany životního prostředí Komplexní služby v odpadovém hospodářství Výroba - výšivky na reklamní předměty (čepice, trika, bundy, ...) Údržba a opravy - kanalizace

Činnost: - sběr a výkup kovových odpadů - přistavení kontejneru Avia pro sběr železného šrotu Do 20km od Pardubic Vám nebudeme účtovat žádný poplatek za přistavení kontejneru. - kontejner přistavíme, odvezeme, zvážíme.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Přepravujeme nebezpečné, tekuté odpady, zajišťujeme čištění jímek a nádrží od usazenin s následnou ekologickou likvidací.

Zabýváme se především výkupem barevných kovů i železa a slitin od malo i velkododavatelů.

Naše služby: - likvidace odpadů - ekologický servis

Technické služby - provoz vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřeb - výroba a rozvod tepelné energie - provádění drobných staveb, jejich změn a odstraňování - provádění vodovodních a kanalizačních přípojek - vývoz a likvidace fekálií - zemní, výkopové práce, terénní úpravy - klempířské práce ...

Prodej - měniče napětí SMA, FRONIUS - fotovoltaické panely - tepelná čerpadla NIBE Dodávka - fotovoltaické systémy - hybridní systémy - tepelná čerpadla Poradenství - energetické systémy Projekce - fotovoltaické systémy na míru Stavba - fotovoltaické elektrárny, výstavba a servis ...

Výkup železa. Výkup barevných kovů. Likvidace autovraků. Výkup autobaterii.

Realizace - projekty v oblasti obnovitelných zdrojů energie - solární elektrárny, technický servis elektráren Realizace - projekty v oblasti obnovitelných zdrojů energie - větrné elektrárny, technický servis elektráren - vodní elektrárny, technický servis elektráren

Energetické stavby. Vodohospodářské stavby. Zateplovací systémy. Chladicí systémy. Řídící systémy. Projektová činnost. Výrobní činnost. Geodetické služby. Provozování staveb. Finanční služby. Ekologický servis ovzduší. Poradenská činnost.

Nákup, prodej: - neželezné kovy, (barevné) měď, zinek, hliník - železné kovy, ocel, litina, slitiny - elektromotory - kabely - drahé kovy stříbro, zlato, platina - CRGO a HRGO plechy. Výroba, prodej: - hliníkové hutní polotovary.

Zpracování - kovový odpad Prodej - stroje

Kafilerie. Služby: -veterinární asanace - ozdravení životního prostředí -likvidace uhynulých zvířat.

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Společnost se zaměřením na ekologickou oblast: - ekologické poradenství - ekologické výstavby.

Zneškodnění: - průmyslové odpady. Dodávka: - obalová technika.

Komplexní služby v ekologii: -odvoz, zneškodnění, využití odpadů -zajištění recyklace (PET lahve, polystyrén, papír, lepenka, čistý bavlněný textil) -poradenství v ekologii -ekologické řízení podniku podle norem řady ISO 14 000.

Služby: -skládkování stavební sutě k recyklaci.