Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Specializovaná firma na kanalizaci a likvidaci odpadů.

Zajištění svozu a likvidace odpadů, poskytování kontejnerů na odpad. Údržba komunikací a městské zeleně.

Organizace sběru, třídění, nakládání a recyklace - odpady v celé ČR

PROVOZ: - závod na energetické využití odpadů - tuhý komunální odpad - odpad z podniků a živností charakteru komunálního odpadu - skartace materiálu - likvidace komunálního a jemu podobného živnostenského odpadu DODÁVKA: - elektrická energie - teplo PROVÁDÍ: - provoz závodu na energetické využití odpadů

Odvoz odpadů. Zemní a bourací práce. Výstavba inženýrských sítí, komunikací a parkovišť. Nákladní doprava - sklápěče. Údržba komunikací v zimě.

Služby: -převzetí a úprava kalů kontaminovaných TK, NEL, PAU a zemin -výroba certifikovaných rekultivovaných materiálů -sanace starých ekologických zátěží a rekultivace skládek -odstraňování odpadu -zpracování návrhu technologie na úpravu a následná využití.

Výkup a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace autovraků, pneuservis (provozovna Seč), přistavování kontejnerů.

Technické služby, TS: - zimní údržba komunikací - čištění chodníků - recyklace - sběr, třídění a odvoz odpadů - správa komunikací a údržba veřejného osvětlení.

Výkup, zpracování: -kovový odpad. -kovošrot. -barevné kovy. -kabely.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Služby: -pro Okresní úřady: -svoz nebezpečných složek komunálních odpadů -likvidace černých skládek -pro podniky: -komplexní zajištění odpadového hospodářství -výkup všech druhotných surovin -odvoz žel.šrotu vlastními vozy -likvidace ropných havárií -čištění nádrží po ropných ...

- sběrné suroviny - likvidace odpadů - výkup železa a barevných kovů - likvidace veškerých nebezpečných odpadů - likvidace autovraků AUTODOPRAVA - Liaz - kontejnerový - A 31 - HR - kontejnerová (půjčení kontejnerů zdarma) - DAF kontejner + hydraulická ruka

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.

Zajištění svozu a likvidace odpadů, přistavování velkoobjemových kontejnerů. Příjem odpadů k třídění, využití a zneškodnění.

Poskytované služby: -odvoz a recyklace komunálního odpadu -odvoz a recyklace odpadu od původců odpadu -živičné práce.

Průmyslové čištění odpadních vod a kapalných odpadů Sanace - staré ekologické zátěže

Poradenství v oblasti životního prostředí Odstraňování odpadů

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Služby: -svoz a likvidace kovového odpadu -svoz a likvidace nekovového odpadu -přistavení kontejneru zdarma.

Výkup, zpracování a prodej kovového odpadu: -železný odpad -barevné kovy -kontejnerizace zdarma -odvoz vlastními auty. Likvidace technologií a staveb.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Nabízíme: - demolice staveb - drcení a recyklaci stavebního odpadu - drcení a třídění přírodního kameniva. Dále se zabýváme ekologickou likvidací vyřazeného elektrického a elektronického zařízení Recyklace materiálů na stavbě: - drcení - třídění včetně nakládky - třídění bez nakládky - nakládka s nakladačem. Příjem ...

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Odvoz odpadu z kanceláří, restaurací, obchodů, výroben, skladů. Bourací a vyklízecí práce. Zbavíme Vás obalů z plastu, papíru, dřeva, skla, starého nábytku, suti, elektroodpadu. Odvoz vozy do 3, 5 tuny (není nutný zábor ulice).

Kontejnerová doprava. Zabýváme se svozem a likvidací odpadu. Zajišťujeme kontejnerovou dopravu.

Projekty staveb, stavby. Tepelná čerpadla. Ekologie. Odpady. Stavební práce. Geologie.