Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Práce s vysokozdvyžnou plošinou MP13 Kontejnerový svoz odpadu Technické služby Zemní práce minibagrem Údržba - zeleň

BOZP - komplexní služby - havarijní plánování PO - poradenství - havarijní plánování Odpadové hospodářství Komplexní služby - personalistika

Provozujeme kontejnerovou dopravu s vozem Avia A 31.1 s vanami o objemu 3 a 9 m3, které používáme pro odvoz odpadů, suťí a dovoz písků, štěrků, zeminy, betonů atd., jezdíme po celé Praze a okolí(Kostelec n/L., Brandýs n/L., Úvaly, Říčany, po dohodě i jinam) - vyklidíme vnitřní i venkovní prostory, - domovní sklepy, půdy i celé areály - ...

Provádíme: - sběr nebezpečného odpadu pro občany na území hl. m. Prahy a v některých obcích Středočeského kraje - zneškodňování nebezpečných odpadů. Poskytuje služby v oblasti: - životního prostředí EIA, EMAS, EMS - ekologické audity - rizikové analýzy - poradenskou a konzultační činnost v oblasti legislativy životního prostředí. ...

Služby v oblasti nakládání s odpady. Svoz a likvidace domovního odpadu. Objemné odpady včetně stavebních sutí. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Provozování vlastní skládky. Provozování sběrných dvorů.

nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) opravy silničních vozidel silniční motorová doprava nákladní zemní práce

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Svoz komunálního odpadu. Odvoz velkoobjemového odpadu a stavebních sutí. Pronájem kontejnerů. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Separovaný odpad: -papír -sklo -plasty. Strojní metení a kropení. Poradenství v odpadovém hospodářství. Skartace písemností a dokumentů. Zemní práce.

- poradenství v oblasti výzkumné a vývojové činnosti v rámci živnosti volné - výzkumná a vývojová činnost včetně zprostředkování této činnosti v rámci volné živnosti - Prodej zboží v rámci volné živnosti. - podnikání v oblasti nakládání s odpady - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady.

Odvoz, likvidace: - stavební sutě - odpady.

Nakládání s odpady: - čištění kanalizačních přípojek a potrubí.

ASTON – služby v ekologii – Svoz odpadů a recyklace suti. Zajistíme pro vás odvoz a likvidaci odpadů včetně svozu a recyklace suti i nebezpečného odpadu. Provádíme rovněž tlakové čištění kanalizací. Pronajímáme kontejnery a dodáváme sběrové nádoby.

Komplexní služby v oblasti ochrany životního prostředí Komplexní služby v odpadovém hospodářství Výroba - výšivky na reklamní předměty (čepice, trika, bundy, ...) Údržba a opravy - kanalizace

Činnost: - sběr a výkup kovových odpadů - přistavení kontejneru Avia pro sběr železného šrotu Do 20km od Pardubic Vám nebudeme účtovat žádný poplatek za přistavení kontejneru. - kontejner přistavíme, odvezeme, zvážíme.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Přepravujeme nebezpečné, tekuté odpady, zajišťujeme čištění jímek a nádrží od usazenin s následnou ekologickou likvidací.

Naše služby: - likvidace odpadů - ekologický servis

Nákup, prodej: - neželezné kovy, (barevné) měď, zinek, hliník - železné kovy, ocel, litina, slitiny - elektromotory - kabely - drahé kovy stříbro, zlato, platina - CRGO a HRGO plechy. Výroba, prodej: - hliníkové hutní polotovary.

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Služby: -skládkování stavební sutě k recyklaci.

Svoz, odvoz: -domovní odpad vozem ŠKODA 706 MTS, traktorem ZETOR s vlečkou do 7tun. Pronájem, půjčovna: -kontejnery na odpad. Stavební, zemní práce: -vyklizení, úklid stavenišť -výkopové práce, hloubení strojem WARINSKI KSH a čelním nakladačem MUSTANG 940 -terénní úpravy -odklízení sněhu na komunikacích, cestách traktorem s ...

Ekologická činnost. Nakládání s odpady včetně nebezpečných. Hydroizolace. Inženýrská činnost. Demoliční práce. Zemní práce. Stavby.

Prodej: -plastové drtě a regranuláty. Zpracování a drcení plastů: -lisování plastů popřípadě drcení plastového odpadu na zakázku. Výkup: -odpadové plasty -drtě -regranuláty.

Zpracování: - vysokopecní granulové strusky.

Projekce, dodávky, montáže a provozování: -čistírny odpadních vod a úpraven vody. Odvodnění a zpracování kalů. Poradenství v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Činnost autorizované osoby pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami..