Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

LIKVIDACE: - ropné odpady ČIŠTĚNÍ: - lapoly - jímky - nádrže - sudy PROVÁDÍ: - přeprava odpadů - výkup odpadních olejů VÝKUP: - odpadní oleje PORADENSTVÍ: - poradenská činnost

Výkup, velkoobchod, prodej: -kovový odpad, kovový šrot.

Pobočka. Odvoz a zpracování: - odpady. Svoz komunálního a živnostenského odpadu. Odstranění průmyslového a stavebního odpadu. Výkup: - druhotné suroviny.

Výkup, sběr, sběrna: - barevné kovy - šrot - druhotné suroviny.

Nákup, zpracování, prodej: -kovový odpad. Kovošrot: -likvidace ocelových konstrukcí -ekologická likvidace autovraků. Prodej: -technické plyny firmy LINDE TECHNOPLYN, a.s. Pronájem: -kryté a volné skladové plochy -železniční vlečka -zdvihací a manipulační mechanizmy -volné pozemky pro výstavbu průmyslových provozů.

Služba: - svoz odpadu - technické služby.

Pobočka. Výroba tiskových barev a přípravků se zaměřením na sítotiskové a flexografické barvy. Nakládání s odpady i nebezpečnými, poradenství. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace.

Průmyslové čištění: - plochy a budovy, světlíky a klimatizace - lakovny, komplexní servis (vodní hospodářství, filtrace vzduchu) Termické čištění (odstranění laků a jiných nečistot): - díly pro lakovny a elektroprůmysl - části strojů a zařízení Recyklace průmyslových výrobků z plastů: - drcení - granulování, barvení Odpadové ...

Čištění, revize: -kanalizace, jímky, lapoly. Sběr, likvidace: -pevné, kapalné odpady -oleje. Autodoprava, doprava: -odvoz, přeprava odpadu: -kontejnery, cisterny. Sídlo dle OR: -Blansko.

Služby: -svoz domovního odpadu -správa a udržba silnic -pohřebnictví -zahradnictví -údržba veřejného osvětlení -čištění města -provozování parkovišť.

Výkup: - kovový odpad - barevné kovy.

Odvoz: -odpady a fekálie -vývoz septiků a žump. Prodej: -odpadní nádoby a popelnice.

Technické služby: -svoz a separace odpadů -zpracování druhotných surovin -provozování solidifikačních linek a biodegradačních ploch -zajišťování sanací starých ekologických zátěží -projektování a provozování komplexního odpadového hospodářství -čištění a zimní údržba komunikací -výroba alternativních paliv -recyklace odpadů.

Skládka komunálmího odpadu. Slouží pro ukládání odpadu z Brna a okolí.

Nákladní autodoprava Liaz valník 7, 5t a 9t s hydraulickou rukou, přeprava buněk, stavebního materiálu a jiného nákladu. Odvoz odpadních vod, fekálií z žump, tukových lapolů a odčerpávání výkopů fekálními vozy Liaz pro firmy a soukromníky. Celá ČR.

Skládka Bystřice pod Hostýnem. Služby: -nakládání s odpady -nakládání s nebezpečnými odpady.

Činnost: -nakládání s komunálním odpadem (pravidelný svoz z typizovaných nádob) -pronájem velkoobjemových kontejnerů (stavební suť, výkopová zemina, komunální odpad apod.) -sběr nebezpečného odpadu -autodoprava vozidly AVIA, LIAZ, MULTIKAR, TRAKTOR -strojní údržba komunikací a prostranství zametacím a kropícím vozidlem -stavební a ...

Třídění, svoz: -komunální odpad, sklo, papír a plasty.

Zpracování odpadu-skládkování. Doprava odpadů. Nebezpečný odpad.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Sběrna,výkup,zpracování,likvidace: -kovový odpad -barevné kovy. Granulační linka: -kabeláže,páračky,paketovací lis, nůžky,paliči. SBĚRNY: -Kojetín - tel.: 728756238 -Chropyně -tel.: 602306994. Přeprava,doprava vozem LIAZ a AVIA: -kovového odpadu a barevných kovů.

Technické služby. Služby: -odvoz komunálního odpadu -údržba zeleně.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -udržování zeleně.