Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Provádíme: - sběr nebezpečného odpadu pro občany na území hl. m. Prahy a v některých obcích Středočeského kraje - zneškodňování nebezpečných odpadů. Poskytuje služby v oblasti: - životního prostředí EIA, EMAS, EMS - ekologické audity - rizikové analýzy - poradenskou a konzultační činnost v oblasti legislativy životního prostředí. ...

- poradenství v oblasti výzkumné a vývojové činnosti v rámci živnosti volné - výzkumná a vývojová činnost včetně zprostředkování této činnosti v rámci volné živnosti - Prodej zboží v rámci volné živnosti. - podnikání v oblasti nakládání s odpady - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady.

Přepravujeme nebezpečné, tekuté odpady, zajišťujeme čištění jímek a nádrží od usazenin s následnou ekologickou likvidací.

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Projekce, dodávky, montáže a provozování: -čistírny odpadních vod a úpraven vody. Odvodnění a zpracování kalů. Poradenství v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Činnost autorizované osoby pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami..

Nabízíme tyto služby: - odběry vzorků, rozbory a chemické analýzy protokolárně zpracované u akreditovaných laboratoří - přistavení vhodných sběrných nádob nebo dodání obalů podle příslušných odpadů - přistavení kontejnerů různých objemů a následný odvoz vlastním vozidlem dle ADR (přeprava nebezpečných odpadů) s možností využití nákladního ...

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.

Odběr a zneškodnění odpadních zářivek a výbojek.

Realizujeme průzkumné a sanační práce, ekologické služby a audity .Biodegradace v odpadních systémech, odstranění a zpracování odpadů.

Činnost: - zateplování - výstavba i rekonstrukce rodinných domů, objektů občanské vybavenosti, škol, zdravotních středisek, budov pro obchod a služby - komunikace, chodníky - provedení vodovodních, kanalizačních a plyno- vodních sítí a přípojek, vč. zemních prací - opravy a rekonstrukce památkově chráněných objektů - odvoz odpadů a suti ...

Likvidace ekologických škod, monitoring jednotlivých složek životního prostředí. Poradenství v oboru, ekologický auditing. Odstraňování pevných odpadů. Podnikatelské poradenství. Geologický průzkum.

Pravidelný i jednorázový odvoz odpadu několika druhy kontejnerů: -kontejner 3 m3 -kontejner o objemu 6 m3 -kontejner 9, 5 m3 -speciální kontejnery o objemu 11 m3.

Nakládání s odpady Skladování odpadů Ekologická likvidace

Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - sběr, výkup, přeprava a zajištění odstranění odpadů dle zákona č. 185/2001 Sb., příslušných prováděcích vyhlášek a mezinárodní dohody o přepravě nebezpečných věcí - ADR.

Sanace zemin a podzemních vod. Hlavní obory podnikání: - služby pro životní prostředí - odstraňování ekologických zátěží - sanační práce - nakládání s odpady - nakládání s odpady ze zdravotnických zařízení - geologické práce.

Zařízení pro zpracování biologických odpadů.

Komplexní služby v oblasti ekologie, ochrany životního prostředí a služeb průmyslové povahy: - revize nádrží a zásobníků na kapalné uhlovodíky - zkoušení těsností nádrží - čištění jímek, záchytných van a lapolů včetně odvozů - zneškodňování ropných kalů - revize mobilních cisteren a automobilových návěsů a přívěsů - povrchová úprava ...

Ekologická likvidace výrobků gumárenského průmyslu.

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Služby: - realitní činnost - právní a účetní služby - správu a údržbu nemovitostí - nakládání s odpady včetně separace - ostrahu osob a majetku - zpracování dat, správu sítě, databank - přípravné práce pro stavby - technické služby (letní i zimní údržba areálů)

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Firma EKOMEX, s. r. o. působí na odpadovém trhu v rámci ČR od roku 1995. Za tuto dobu jsme nasbírali spoustu poznatků a zkušeností, na jejichž základě Vám nabízíme komplexní služby v oblasti likvidace odpadů kategorií O a N (ostatních i nebezpečných).

Zajistíme odvoz odpadů a stavebních sutí, přistavení kontejnerů o objemu 3-15 m3 a nosnosti 3-10 tun (nosiče Avia a Mercedes Benz).