Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
- likvidace autovraku - zemní výkopové práce - autodoprava - kontejnery a likvidace odpadu - výkup barevných kovů - výkup autobaterií - prodej hutního materiálu - svoz. Provozovna KOVOŠROT Černíkovice Černíkovice 52 517 04 Černíkovice

Výkup a sběr druhotných surovin: -kovových odpadů -elektrických kabelů a příslušenství Ekologická likvidace, demontáž: -kotelen a tepláren -el. kabelů a příslušenství -konstrukcí -strojních provozů. -nádrží i na ropné produkty, -zajištujeme čištění a odvýbušnění nádrží -vše včetně dokladů o ekologické likvidaci -pomoc ...

Komplexní služby v oblastech: -nakládání s odpady vyjma odpadů nebezpečných: -zpracování: -kovový odpad -barevné kovy -papír -průhledný igelit -metalurgie hliníkem -obchodní činnost -import, export v daných oblastech -poradenství v oboru -likvidace technologických zařízení a nástrojů -nakládání s odpady ...

Naše služby: - výkup, nakládka, svoz, třídění a zpracování veškerého kovového odpadu - demolice a likvidace výrobních celků, hal a objektů za pomoci demoličních nůžek s dosahem do 9 metrů.

Naše služby: - recyklace kovových odpadů - výkup kovového odpadu.

Ekologická likvidace vozidel. Výkup šrotu. Realizace, rekonstrukce: - stavby, rodinné domy. Demoliční práce, demolice, odstraňování staveb.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

Výkup, odvoz, úprava, zpracování, prodej: -kovový odpad, kovošrot -hutní materiál -železné a barevné kovy -druhotné suroviny -demontáž technologické zařízení, kovové konstrukce -použitá strojírenská zařízení -legovaný odpad -litina -železo -ocel -neželezné barevné kovy. Likvidace: -ekologickým způsobem. Držitel ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalounický materiál: - molitan - měkčený lehčený polyuretan - molitanové drtě - barvy, laky, lepidla, spony - obalové materiály - sponkovací pistole a spony. Služby: - likvidace PUR odpadu.

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Sběr a výkup druhotných surovin. - výkup papír, plasty, sklo, železo, barevné kovy a baterie - recyklace odpadu. Výkupna Ratíškovice tel: 606142848.

Profesionální stěhovací servis. Služby: - stěhování domácností, bytů a rodinných domků v regionu východní Čechy - stěhování firem - likvidace a vyklízení pozůstalostí. Odvoz věcí na sběrný dvůr nebo skládku. Ekologická likvidace odpadu.

Práce: - zemní a výkopové - terénní úpravy - demoliční, demolice. Odvoz, likvidace: - stavební sutě, suť.

Nákup, výkup, zpracování: - kovového odpadu, kovový odpad, kovošrotu, kovového šrotu.

Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Sběr, přeprava, likvidace, odstranění: -tekutý a pevný odpad -nebezpečné odpady: -kaly z odlučovačů oleje a lapáků nečistot -emulze -průsakové vody ze skládek odpadů -pevné odpady: -demoliční, domový, stavební materiál -upotřebovaná čistící tkanina -sorbenty, aj.. Odvoz, ...

Výkup, zpracování, prodej: -kovový odpad, barevné kovy -demolice objektů -ekologická likvidace kovového odpadu.

Nákup, výkup, prodej, zpracování: - plastů, plasty.

Sběr, výkup, zpracování, recyklace: -kovový odpad -barevné kovy -ocelový šrot. Ekologická likvidace odpadu.

Provádíme: - rekultivace a sanace území dotčených důlní a průmyslovou činností, na technickou i biologickou rekultivaci devastovaných území a na zakládání a údržbu sadových a krajinářských úprav.

Provádíme likvidace vod, kalů, olejů, nebezpečných i komunálních odpadů, azbestu, sutí. Zajistíme sanační prostředky, evidence odpadů, zemní a bourací práce, demolice, sanace kontaminovaných zemin, čištění jímek, nádrží. Ekologické poradenství.

Nákup, výkup, prodej, zpracování: -papíru, igelitu a kovového odpadu (paketovací lisy, nůžky, paliči). Přeprava, doprava vozem AVIA: -papíru, igelitu a kovového odpadu. Sběrny: -Nesovice - tel./fax: 517367087 -Koryčany -tel.: 573377087 -Zborovice -tel.: 573369908.

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.