Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Nákup, výkup, prodej, zpracování: -papíru, igelitu a kovového odpadu (paketovací lisy, nůžky, paliči). Přeprava, doprava vozem AVIA: -papíru, igelitu a kovového odpadu. Sběrny: -Nesovice - tel./fax: 517367087 -Koryčany -tel.: 573377087 -Zborovice -tel.: 573369908.

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.

Zpracování biomasy. Výroba, prodej: -substráty.

Nakládání s plastovými odpady, jejich recyklací a možnostmi opětovného využití získaných recyklátů.

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Práce: - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy - zahrady, pozemky, příprava staveniště. - vrtání děr o průměru 30, 60 nebo 100 cm. Likvidace odpadů. Autodoprava: - dovoz stavebního materiálu.

Kompostování. Zpracování: - bio odpadu. Výroba: - přírodní hnojivo, kompost. Odvoz, sběr: - zahradního bioodpadu - tráva, plevel - zemědělský odpad - hnůj, rašelina - lesnický bioodpad - větve, listí - domácího bio-odpadu - zbytky jídel, zeleniny, ovoce - odpadu ze staveniště. Pískovna a recyklační centrum Žízníkov: - ...

Naše služby: - recyklace, odvoz kovový odpad - ekologická likvidace.

Přeprava - stavební stroje Recyklace - stavební odpad drcení a betonu a sutí Demolice Zemní práce

Výroba asfaltových směsí pro silniční stavby. Recyklace vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.

Zajistíme Vám ekologickou likvidaci vozidla, autovraku a havarovaného vozidla. Vystavíme Vám protokol o ekologické likvidaci. Dále zajistíme odvoz Vašeho autovraku zdarma.

Zajistíme Vám ekologickou likvidaci vozidla, autovraku a havarovaného vozidla. Vystavíme Vám protokol o ekologické likvidaci. Dále zajistíme odvoz Vašeho autovraku zdarma.

Likvidace - dřevěné odpady pařezy

Služby: - nonstop odtahová a assistenční služba - ekologická likvidace autovraků..

Recyklace plastů. Výroba a prodej recyklovaného materiálu. Výkup plastových výlisků.

Sběr, přeprava, likvidace: -nebezpečné odpady - barvy, autobaterie, zářivky, výbojky, emulze, ropné látky, olejové filrty, zdravotnický odpad, piliny -údržba zeleně -kácení stromů -sečení trávy -úprava parků.

Výroba technické pryže, recyklací textilního a plastového odpadu. Poskytování úklidových služeb.

Nákladní autodoprava. Firma zajišťuje služby typu nákladní autodoprava, kontejnerová autodoprava. K manipulaci využívá hydraulickou ruku. Dále provádí výkup vozidel, autoservis a provedení STK a Emisí, a zajistí ekologickou likvidaci vozidla.

Nabízíme: - autorizovaný servis Škoda Liaz - likvidace autovraků - pronájem vysokozdvižné plošiny - odtahová služba. .

Specializovaná firma na kanalizaci a likvidaci odpadů.

Kovovýroba: - kovové palety - zámkové systémy - zakázková kovovýroba - hliníkové formy Plastové výlisky: - vakuové tváření plastů - vstřikování plastů Recyklace plastů.

- Likvidace odpadů a suti - Dovoz písku, recyklátu, betonu - Zemní práce

Zajistíme Vám ekologickou likvidaci autovraku a ekologickou likvidaci havarovaného vozidla. Dále zajistíme odvoz Vašeho autovraku zdarma.

Provádíme stavební, zednické, bourací a demoliční práce. Nabízíme zateplování budov.