Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Agrochem a. s. Lanškroun je pokračovatelem bývalého společného podniku pro specializované služby v zemědělství ACHP Lanškroun. Mimo služby pro zemědělství zajišťuje naše firma i další činnosti: - výrobu krmných směsí pro hospodářská zvířata - nákladní autodopravu vnitrostátní a mezinárodní - prodej uhlí, hnojiv, pohonných hmot a maziv - ...

Sběrný dvůr - likvidace nebezpečných odpadů

PROVOZ: - závod na energetické využití odpadů - tuhý komunální odpad - odpad z podniků a živností charakteru komunálního odpadu - skartace materiálu - likvidace komunálního a jemu podobného živnostenského odpadu DODÁVKA: - elektrická energie - teplo PROVÁDÍ: - provoz závodu na energetické využití odpadů

Služby: -převzetí a úprava kalů kontaminovaných TK, NEL, PAU a zemin -výroba certifikovaných rekultivovaných materiálů -sanace starých ekologických zátěží a rekultivace skládek -odstraňování odpadu -zpracování návrhu technologie na úpravu a následná využití.

Výkup a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace autovraků, pneuservis (provozovna Seč), přistavování kontejnerů.

Autodoprava, nákladní doprava, -odvoz stavebních sutí -dovoz sypkých materiálů -stavební činnost -kontejnery -autodoprava -kontejnerová doprava -výkopové práce -recyklace -pronájem strojů. Okruh pozemního stavitelství -opravy a rekonstrukce staveb -chodníky, parkoviště a komunikace -stavby rodinných domů, bytových ...

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Služby: -pro Okresní úřady: -svoz nebezpečných složek komunálních odpadů -likvidace černých skládek -pro podniky: -komplexní zajištění odpadového hospodářství -výkup všech druhotných surovin -odvoz žel.šrotu vlastními vozy -likvidace ropných havárií -čištění nádrží po ropných ...

Výroba, servis: -elektronika. Recyklace elektroodpadu: -svoz, demontáž elektrických a elektronických spotřebičů -třídění surovin vzniklých při demontáži.

- sběrné suroviny - likvidace odpadů - výkup železa a barevných kovů - likvidace veškerých nebezpečných odpadů - likvidace autovraků AUTODOPRAVA - Liaz - kontejnerový - A 31 - HR - kontejnerová (půjčení kontejnerů zdarma) - DAF kontejner + hydraulická ruka

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.

Zajištění svozu a likvidace odpadů, přistavování velkoobjemových kontejnerů. Příjem odpadů k třídění, využití a zneškodnění.

Poskytované služby: -odvoz a recyklace komunálního odpadu -odvoz a recyklace odpadu od původců odpadu -živičné práce.

Průmyslové čištění odpadních vod a kapalných odpadů Sanace - staré ekologické zátěže

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Služby: -svoz a likvidace kovového odpadu -svoz a likvidace nekovového odpadu -přistavení kontejneru zdarma.

Rekultivace, sanace: -veškeré skládky -využití stabilizovaného kalu z čistíren odpadních vod -čištění rybníků, retenčních nádrží, koryt řek a potoků -likvidace odpadů -výroba hnojiv a kompostů -výroba umělých zemin -vytěžení lagun -prodej paliv a maziv. Nabízí: -čištění rybníků, koryt řek a potoků -doprava a zemní práce ...

Nabízíme: - demolice staveb - drcení a recyklaci stavebního odpadu - drcení a třídění přírodního kameniva. Dále se zabýváme ekologickou likvidací vyřazeného elektrického a elektronického zařízení Recyklace materiálů na stavbě: - drcení - třídění včetně nakládky - třídění bez nakládky - nakládka s nakladačem. Příjem ...

Sběr, likvidace, recyklace obalů a obalových materiálů: - dřevěné, překližkové bedny - palety - nasávaná kartonáž - stretch folie - protinárazové obaly - zasilatelské obaly - exportní balení.

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Odvoz odpadu z kanceláří, restaurací, obchodů, výroben, skladů. Bourací a vyklízecí práce. Zbavíme Vás obalů z plastu, papíru, dřeva, skla, starého nábytku, suti, elektroodpadu. Odvoz vozy do 3, 5 tuny (není nutný zábor ulice).

MANEX studio s.r.o. nabízí v oblasti výpočetní a kancelářské techniky - Ekologické likvidace výpočetní a kancelářské techniky.

Naše firma se zabývá těmito činnostmi: Recyklace stavebních odpadů. Mobilní drcení kameniva, dodavatelské třídění písků, hrubotřídění. Ukládka zemin, stavební suti, betonu, živice a asfaltu..

Obchodní zastoupení alkalických akumulátorů zn. FERAK. Prodej, servis, likvidace.

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.