Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Naše firma se zabývá těmito činnostmi: Recyklace stavebních odpadů. Mobilní drcení kameniva, dodavatelské třídění písků, hrubotřídění. Ukládka zemin, stavební suti, betonu, živice a asfaltu..

Obchodní zastoupení alkalických akumulátorů zn. FERAK. Prodej, servis, likvidace.

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.

Provozujeme kontejnerovou dopravu s vozem Avia A 31.1 s vanami o objemu 3 a 9 m3, které používáme pro odvoz odpadů, suťí a dovoz písků, štěrků, zeminy, betonů atd., jezdíme po celé Praze a okolí(Kostelec n/L., Brandýs n/L., Úvaly, Říčany, po dohodě i jinam) - vyklidíme vnitřní i venkovní prostory, - domovní sklepy, půdy i celé areály - ...

Demoliční práce. Zemní práce. Výškové jeřábnické práce. Přeprava nadměrných nákladů. Recyklace: - cihelná suť - živice - beton - železobeton - další stavební odpady. Doprava sypkých materiálů a kameniva.

Provádíme: - sběr nebezpečného odpadu pro občany na území hl. m. Prahy a v některých obcích Středočeského kraje - zneškodňování nebezpečných odpadů. Poskytuje služby v oblasti: - životního prostředí EIA, EMAS, EMS - ekologické audity - rizikové analýzy - poradenskou a konzultační činnost v oblasti legislativy životního prostředí. ...

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Služby v oblasti nakládání s odpady. Svoz a likvidace domovního odpadu. Objemné odpady včetně stavebních sutí. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Provozování vlastní skládky. Provozování sběrných dvorů.

Odvoz odpadu a suti (sutě) včetně naložení a ekologické recyklace.

Stavebnictví: - rekonstrukce a opravy domů a bytů - půdní vestavby - fasády - výstavba průmyslových a kancelářských prostor. - bazény. Prodej stavebního materiálu. Likvidace stavebních odpadů.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Svoz komunálního odpadu. Odvoz velkoobjemového odpadu a stavebních sutí. Pronájem kontejnerů. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Separovaný odpad: -papír -sklo -plasty. Strojní metení a kropení. Poradenství v odpadovém hospodářství. Skartace písemností a dokumentů. Zemní práce.

Odvoz, likvidace: - stavební sutě - odpady.

ASTON – služby v ekologii – Svoz odpadů a recyklace suti. Zajistíme pro vás odvoz a likvidaci odpadů včetně svozu a recyklace suti i nebezpečného odpadu. Provádíme rovněž tlakové čištění kanalizací. Pronajímáme kontejnery a dodáváme sběrové nádoby.

Komplexní služby v oblasti ochrany životního prostředí Komplexní služby v odpadovém hospodářství Výroba - výšivky na reklamní předměty (čepice, trika, bundy, ...) Údržba a opravy - kanalizace

Přepravujeme nebezpečné, tekuté odpady, zajišťujeme čištění jímek a nádrží od usazenin s následnou ekologickou likvidací.

Naše služby: - likvidace odpadů - ekologický servis

Technické služby - provoz vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřeb - výroba a rozvod tepelné energie - provádění drobných staveb, jejich změn a odstraňování - provádění vodovodních a kanalizačních přípojek - vývoz a likvidace fekálií - zemní, výkopové práce, terénní úpravy - klempířské práce ...

Zpracování - kovový odpad Prodej - stroje

Kafilerie. Služby: -veterinární asanace - ozdravení životního prostředí -likvidace uhynulých zvířat.

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Zneškodnění: - průmyslové odpady. Dodávka: - obalová technika.

Komplexní služby v ekologii: -odvoz, zneškodnění, využití odpadů -zajištění recyklace (PET lahve, polystyrén, papír, lepenka, čistý bavlněný textil) -poradenství v ekologii -ekologické řízení podniku podle norem řady ISO 14 000.