Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Likvidace odpadů: -gastro provozy -domácnosti.

Výroba především zakázková: -folie LDPE, HDPE včetně čtyřbarevného tisku -pytle a sáčky LDPE, HDPE včetně tisku čtyř barev -individuální potisky flexotiskem PP, PET, PAP -LDPE regranulát, recyklace odpadu.

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.

Zpracování, odstraňování, drcení: - pevné odpady - plastů, gumy Výroba: - granuláty PVC z technologických odpadů pro výrobu stavebních a jezírkových folií, - gumové drtě.

Recyklace: - stavební materiál (inertní) - sběr upotřebených olejů - sběr a likvidace plastů, PET lahve Doprava: - nákladní do 5 tun IVECO.

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Odběr a zneškodnění odpadních zářivek a výbojek.

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Recyklace a likvidace průmyslových odpadů.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -barevné kovy -ferroslitiny -kabely -autobaterie -elektromotory.

Nákladní doprava. Likvidace stavebních odpadů. Výroba, prodej: - stavební recykláty.

Recyklace plastů. Prodej: -drť -regranulát. Laboratoř: -testování, -analýza, -měření. Provozovna: Žalmanov č.p. 82 364 71 Bochov

Technické služby města Vrbna pod Pradědem. Pobočky: - recyklační dvůr, tel.:554752126 Vrbno pod Pradědem 308 (Mnichov).

Ekologické služby: -čištění jímek a lapolů -nakládání s odpady (O/N) -přeprava odpadů -úklidové a vyklízecí práce -čištění nádrží -ekologická likvidace nádrží -biodegradace zemin.

Výkup, prodej, zpracování, likvidace druhotných surovin a odpadů včetně nebezpečných. Kompletní odpadový a kontejnerový servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpady.

Skladování a zpracování kovového i nekovového odpadu a šrotu.

Biologická likvidace organického znečištění. Zpracování a odstraňování odpadů, sanace kontaminovaných lokalit, zajišťování nepřetržité ekologické havarijní služby a poskytování konzultačních služeb. Čistírny odpadních vod ČOV.

Zaměření společnosti - likvidace infekčních a dalších nebezpečných a ostatních odpadů, poskytování služeb a dodávek zboží pro potřeby ve zdravotnictví. Pro tuto činnost má udělené a platné souhlasy k provozování mobilního zařízení ke sběru a výkupu odpadů od Magistrátu hl. města Prahy a Krajského úřadu Středočeského kraje. Biosyst s.r.o. ...

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Recyklace surovin - výkup starého železného šrotu - barevných kovů za výhodné ceny - výkup papíru za výhodné ceny - likvidace odpadů - kontejnerová doprava - ekologické služby

ÚPRAVNA PLASTICKÝCH HMOT Úprava, zpracování: -průmyslové odpady plastických hmot. Regranulace, recyklace: -plasty, plastů: -polyethylen - PE** -polypropylen - PP** -plastový odpad. Drcení: -plastové odpady. Výroba: -granulátů z plastových odpadů.