Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Provádíme: - likvidace běžných odpadů - nákladní vnitrostátní doprava.

EKOHYDROGEO Žitný s.r.o. je specializovaná: - konzultační - inženýrská - realizační společnost poskytující od roku 1992 široké spektrum služeb v oblasti ochrany životního prostředí. Hlavním cílem naší společnosti je uspokojovat aktuální potřeby svých zákazníků komplexním souborem služeb realizovaných na vysoké odborné úrovni.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - elektronické součástky, doplňky a spojový materiál. Ekologická recyklace elektrických materiálů a materiálů s obsahem drahých kovů.

Výkup, zpracování: - odpadů - kovy, papír, plasty a elektromateriál.

Sběr a zpracování kovových odpadů: - likvidace technologických celků - demontáže - výkup barevných kovů, měď, hliník, bronz, železo, mosaz, nikl, ocel, nerez, litina - nakládání s kovovými odpady - barevné kovy, lití do písků, pískové formy - modelárna - výroba dřevěných modelů - šrot, kovošrot.

Zpracování a likvidace železného i neželezného odpadu.

Likvidace odpadních vod ze septiků. Odvoz odpadních vod.

Výkup barevných kovů. Recyklace a zpracování odpadů.

Výkup, likvidace: - druhotné suroviny.

Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad. Zemní a výkopové práce.

Nakládání s odpady Skladování odpadů Ekologická likvidace

Služby: -testování EEE součástek -recyklace rozpouštědel -technický tisk.

Zpracování kovového odpadu. Pronájem motorových vozidel: -Multicar M -3stranný sklápěč.

Výkup, odvoz, úprava, prodej: -kovový odpad -hutní materiál. Výkup: -železo -ocel -legované odpady -litiny -barevné kovy. Výkup a likvidace: -autovraky. Kovobazar, prodej: -užitkový materiál -130 00Praha 3 -Husitská 5.

Pneuservis: -prodej pneumatik -přezutí a vyvažování. Prodej a servis: -autoskla -autofolie -autobaterie -likvidace starých autobaterií

Provádíme odvoz a likvidaci odpadu, sutí a vyklízení prostor.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Výkup, zpracování, prodej: -barevných kovů -železa, -elektrošrotu. Likvidace kotelen a veškerého strojního zařízení. Certifikace dle ČSN-EN ISO* 9002. Výkup: -kovový odpad neželezných kovů (barevné kovy, kovový šrot i přebytečné zásoby) -odpady mědi a hliníku elektrovodné: -vodiče (dráty) nové, staré, pocínované, ...

Svoz, odvoz, třídění, likvidace, zpracování: -komunální odpady i nebezpečné. Sběr, výkup: -recyklovatelné suroviny.

Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Provoz sběrného dvora. Skladování a likvidace nebezpečného odpadu.

Autodoprava: -čerpání, přeprava, likvidace fekálií, nebezpečných odpadů -čištění lapolů -obchod s odpadem a šrotem.